Contabil in Iaşi

Ne marim echipa! Auto CD Serv angajeaza contabila. Daca esti o persoana energica si organizata, postul disponibil este perfect pentru tine.

Cerinte:

- Efectuarea inregistrarilor contabile in conformitate cu legislatia in vigoare;

- Elaborarea si controlul aplicarii regulilor si procedurilor administrative;

- Mentinerea relatiilor cu organele administratiei publice;

- Efectuarea de situatii si rapoarte catre managementul companiei;

- Inregistrarea corecta si la zi in programul utilizat a tuturor datelor de contabilitate primara si gestiune contabila: facturi de intrare de marfa, facturi de cheltuieli, incasari si plati prin orice instrumente de incasare / plata, deconturi de cheltuieli, bonuri de consum, etc.

- Inregistrarea si indosarierea facturilor si devizelor de lucrari semnate de catre clienti si urmarirea incasarilor la termen a facturilor emise catre clienti; realizarea lunara a ordinelor de compensare acolo unde cazul.

- Colectarea si inregistrarea in contabilitate a chitantelor, dispozitiilor de plata sau incasare, deconturilor si documentelor aferente platilor efectuate de firma, completarea si inchiderea zilnica a Registrului de casa.

- Tinerea la zi a evidentei Biletelor la Ordin si/sau filelor CEC emise de firma catre furnizori, urmarirea decontarii sau recuperarii acestora in vederea anularii, atunci cand este cazul.

- Tinerea la zi a evidentelor pe furnizori si urmarirea efectuarii platilor la scadenta.

 

Despre companie

Service auto cu experienta de 13 ani. 13 ani de profesionalism! Service, tinichigerie, vopsitorie, mecanica, directie, centrari caroserii, statie ITP.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!