Coordonator Autorizatii de construire in Bucureşti Sectorul 1

-	Coordonator Autorizatii de construire – in cadrul departamentului de proiectare
-	Activitate: intocmire, depunere, urmarire documentatii referitoare la lucrarile de executie din cadrul firmei in vederea obtinerii Autorizatiilor de Construire
- Necesita o buna intelegere a actelor depuse, atentie si neaparat permis de conducere.
-	Program flexibil - 8 ore / zi / se poate discuta si un part time minim 6 ore / zi
-	Oferta salariala incepe de la 2500 de lei + bonuri de masa, decontare transport, abonament sanatate Regina Maria; se negociaza in functie de experienta, potential, disponibilitate de lucru.
General Electro Proexim SRL – este o societate infiintanta in 1992 – activitate – Proiectare si executie retele, lucrari de mentenanta 0.4 – 400 kV.
Lucrari: bransamente, mentenanta retele Ilfov si Bucuresti, amplasare posturi de transformare; modernizare retele de transport energie Bucuresti si Ilfov, modernizare statii de transformare.

Despre companie

SC General ElectroProexim SRL este o societate infiintata in anul 1992, ce activeaza in domeniul instalatiilor electrice civile si industriale executand si proiectand lucrari in domeniul de tensiune 0,4-110kV

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!