Customer Care in Bucureşti Sectorul 1

Hai în echipa Oala Cu Bunatati!

Ne mărim echipa din departamentul de Customer Care.

Cuvântul care ne-a definit încă de la început este cuvantul "creștere" asa că echipa noastră ți se va potrivi de minune. Avem de crescut împreună un business care este deja pe buzele tuturor, iar pentru asta căutam oameni noi, interesați să se dezvolte în departamentul de Customer Care.

Sediu: Sector 1, Zona Domenii

Ia-ți cu tine atitudinea și entuziasmul și hai să ne cunoaștem. Vom prepara împreună cea mai frumoasă rețeta pentru profilul tău. :)

Principalele responsabilități/ obiective:

Scopul principal al departamentului este cunoașterea clienților noștri prin crearea și păstrarea de relații apropiate cu aceștia. Ne dorim să le cream experiențe unice atunci când intră în contact cu noi.
Oferirea de informații legate de produsele și serviciile noastre.
Verificarea telefonica a informațiilor clienților la înregistrarea pe site.
Preluarea feedback-ului din partea clienților, în urma experienței avute cu noi.
Întocmirea rapoartelor de comenzi, încasări și livrări.
Alte sarcini zilnice care apar în urma discuțiilor cu clienții sau a activității noastre.
Beneficii:
Masa de pranz asigurată
Echipa veselă, harnică și tânără
Training de specialitate pentru a-ți dezvolta abilitățile de comunicare și relaționare cu clienții

Despre companie

Oala Cu Bunatati – cea mai mare comunitate a iubitorilor de mancare gatita ca acasa De 11 ani, gatim si livram bunatati la oala pentru mii de clienti care au devenit parte din cea mai mare comunitate a iubitorilor de mancare gatita ca acasa. Am fost primii care au inceput sa scrie aceasta poveste si am devenit cel mai mare sustinator al meselor in familie: ii aducem pe toti impreuna si le oferim timp pentru ceea ce conteaza. De-a lungul timpului, increderea clientilor nostri ne-a ghidat sa ne dedicam intru totul: gatim cu aceeasi grija cu care ei isi aleg bunatatile si le aducem acasa mereu in siguranta, cu propria noastra echipa de livrare.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!