Electrician auto in Constanţa

Suntem un service autorizat R.A.R., multimarca, situat in Constanta, specializat în domeniul întreținerii și reparațiilor pentru autoturisme și autoutilitare de până la 3.5t.
 

Dorim sa angajam electrician auto care sa aiba experienta in domeniu si care sa stie:

  • diagnosticarea disfuncționalitatilor la sistemul electric al autovehiculelor;

  • executarea lucrarilor de intretinere si reparatie ale echipamentelor de producere si stocare a energiei electrice, aparaturii de bord, sistemelor de aprindere si pornire, echipamentului de iluminare și semnalizare, precum si ale instalatiilor auxiliare ale autovehiculelor;

  • instalarea, reglarea şi repararea partior electrice ale autovehiculelor (alternatoare, electromotoare, stergatoare, faruri, etc.), demontari/ remontari echipamente electrice, reconditionarea instalatiilor electrice, etc.

In afara lucrurilor obisnuite, punem la dispozitie colegilor nostrii, intalniri de team building, spatiu incalzit pe timp de iarna ( face diferenta) si alte aspecte pe care te lasam sa le descoperi.

 

Venitul pe care il poti castiga porneste de la 4000 ron.

 

Pentru relatii apelati numarul de telefon 0766 627 389.

Despre companie

Grup-Rul Activ SRL este un service autorizat R.A.R. situat in Constanta str. Interioara 4, specializat în domeniul întreținerii și reparaților pentru autoturisme și autoutilitare de până la 3.5t. Detinem in dotare 13 elevatoare, stand de directie, stand de franare si suspensi, echipamente de diagnosticare de ultimă generație si multe altele. De asemenea, ne mandrim sa spunem ca este un loc unde nu “ïntretinem” doar masini, ci si oameni. O firma unde te simti ca acasa (ne sicanam, ne indragim etc), dar cand vine vorba de munca, suntem seriosi si oferim servicii de calitate. Deviza noastra este: “Un partener de incredere”.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!