Electrician auto in Timisoara

Descrierea jobului

Daca ai putina experienta in domeniu suntem siguri ca vei putea diagnostica disfunctionalitati, intretine si repara sistemul electric al autospecialelor!

 

Pentru a putea indeplini atributiile postului este nevoie:

  • sa ai studii tehnice de profil (diploma de electrician,
  • sa ai experienta de minimum 1 an in domeniu,
  • sa ai cunostinte la nivel mediu/avansat in doemniul electricii auto,
  • daca ai cunostinte in interpretarea unui desen tehnic va fi numai in avantajul tau.

Oferim:

  • Salariul de baza este de 3000 ron, se poate ajunge pana la 4500 in functie de volumul de lucru si de abilitatile angajatului.

Despre companie

Societatea AutoPrim a fost infiintata in anul 2004, de persoane cu o experienta si o vechime in domeniul auto de peste 20 de ani. In faza initiala, cu un singur magazin de piese auto & accesorii, mai tarziu cu 3 magazine, in momentul de fata un magazin de piese auto & accesorii bine aprovizionat si un service auto dotat. Firma, cu o experienta vasta in domeniul vanzarilor, colaboreaza cu distribuitori renumiti in domeniul pieselor auto si cu producatori cu renume: Dacia, Renault, Mercedes, Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, Fiat, Lancia, Bmw, Nissan, Chevrolet, Opel, Daewoo, Land Rover, Peugeot, Ford etc. cat si cu producatori de piese aftermarket: Lemfoerder, Moog, Ferodo, Ate, Trw, Zimmermann, Mann, Sofima, Bosch, Beru, Philips, Narva, Boge, Kayaba, Continental, Contitech, Gates, Hepu, Valeo, Sachs, Luk, Dayco, Febi Bilstein, Ruville, Optimal, Hella, Delphi, Textar, Brembo,Vaico etc.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!