Electrician pram in Bucuresti

Candidatul ideal
Cerinte de calificare :

- Studii medii tehnice de profil in domeniul electric;
- Experienta executie instalatii electrice joasa tensiune cu grad ridicat de complexitate
- Atestat ANRE grad III – obligatoriu;
- Cunostiinte tehnice solide in domeniul instalatiilor electrice;
- Spirit de echipa si de colaborare;
- Personalitate energica, proactiva, cu atitudine pozitiva.
 

Descrierea jobului
Responsabilitati principale :

1. Executa masuratori in teren, cu echipamentele din dotare, sub coordonarea sefului de laboarator, si transmite masuratorile catre acesta
2. Realizeaza verificari la instalatiile electrice executate in santier
3. Dispus deplasarilor in tara
 

Oferta (bonusuri, beneficii):

1. Pachet salarial atractiv corelat cu experienta si realizarile profesionale, bonus de proiect pentru realizarea obiectivelor, abonament policlinica privata, participarea la programe de instruire;
2. Oportunitatea de a face parte dintr-o echipa tanara si ambitioasa aflata intr-o continua expansiune. Nu ezitati sa ne trimiteti un CV -:)

 

Despre companie

GTS este un grup de companii specializat in tehnologii de constructie eficiente si solutii IT&C de cea mai inalta calitate, solutii de securitate fizica, solutii de facility management, cablare structurata, sisteme de energie si back-up, solutii de iluminare, sisteme sanitare si HVAC, proiectare si dezvoltare data center, solutii software & hardware, proiecte tehnologice la cheie. Compania noastra ofera servicii de dispecerizare, monitorizare centrala si zonala si de interventie antiinfractionala operativa. Procedurile de monitorizare si interventie se stabilesc concret pentru fiecare sediu si eveniment in parte, in functie de localizarea acestuia, dispunerea in zona, caile de acces existente, spatiile din imediata vecinatate, factori de risc.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!