Electricieni in Bucuresti

Firma Led Lighting Solutions Srl cu sediul in Bucuresti, autorizata ANRE, cu experienta in domeniul productiei de sisteme de iluminat si al instalatiilor electrice angajeaza urgent electricieni calificati si necalificati ( pentru cei necalificati, oferim posibilitatea de calificare la locul de munca)! 

Salariul net este intre 2000 si 3000 lei in functie de nivelul de experienta al candidatului. Candidatii isi pot creste venitul net prin comision cu un procent ce poate varia intre 10% - 100%, in functie de volumul lucrarilor, respectiv a calitatii muncii prestate. 

Programul de lucru este de 8 ore de luni pana vineri, dar se pot solicita si ore suplimentare care vor fi platite. Posibilitatea de transport pentru persoanele din imprejurimile Bucurestiului! 

Suntem o firma serioasa, ne respectam angajatii si ne dorim persoane pentru o colaborare pe termen lung!! 

Te rugam trimite CV.

Despre companie

Firma Led Lighting Solutions Srl cu sediul in Bucuresti, autorizata ANRE, cu experienta in domeniul productiei de sisteme de iluminat si al instalatiilor electrice

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!