Electromecanic Alba Iulia in Alba Iulia

 Pentru fabrica ALBALACT din Oiejdea (jud. Alba), angajam ELECTROMECANIC, responsabil pentru buna functionare a utilajelor in timpul productiei. Are in responsabilitate mentinerea eficientei operationale a liniei, prin executia lucrarilor de mentenanta. Oferim: salariu atractiv, asigurare medicala privata, transport, tichete de masa, tichete cadou de sarbatori si prima de vacanta, spor de noapte si de weekend. Cerinte: Studii liceu mecanic/electromecanic; scoala profesionala tehnica 

Despre companie

DESPRE LACTALIS GROUP Grupul Lactalis ocupӑ primul loc în lume în domeniul lactatelor, fiind cel mai mare producӑtor de lactate și brânzeturi din Europa, cu cea mai mare colectare de lapte din aceastӑ regiune. Experiența sa de peste 88 de ani este susținutӑ de un profesionalism dovedit prin portofoliul larg de produse, adaptate la asteptӑrile consumatorilor din întreaga lume. Grupul are 85,000 de angajați, deține mai mult de 266 de fabrici în 51 de țӑri și este prezent în 85 țӑri la nivel global. Având sediul central în Laval, vestul Franței, compania a avut în 2020 vânzӑri de 21,1 miliarde de dolari. Mai multe detalii gasiti pe www.lactalis.fr. DESPRE LACTALIS GROUP ROMANIA Grupul Lactalis este liderul pieței de produse lactate din România. Ne derulӑm operațiunile prin intermediul unui numӑr de 8 companii renumite pe piata românească: Albalact, Covalact, Lactate Harghita, Dorna Lactate, Rarӑul, Lactalis România, Lactalis Logistic și Parmalat, administrate prin intermediul unei structuri de conducere consolidată la nivel național. Avem un portofoliu impresionant de mărci și produse locale și internaționale, recunoscute, îndrӑgite și intrate în obiceiurile de consum din ultimii 50 de ani ale consumatorilor români. În prezent avem un numӑr de 2200 de angajați, care lucrează în 5 fabrici moderne locate în Alba, Harghita, Covasna, Suceava și Ilfov, precum și în structurile de colectare de lapte, vânzări, depozitare și distribuție, cu acoperire în întreaga țară.

Locuri de munca similare

loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!