Inginer Construcții Civile / Șef șantier in Sighişoara

MAURER IMOBILIARE SIGHIȘOARA angajează inginer construcții civile / Șef șantier:

Cerințele postului:

Absolvent al Facultății de Construcții;

Experiență de minim 5 ani in construcții / execuție;

Excelente cunoștințe de utilizare a computerului MS Office, AutoCAD (mediu-avansat), ArhiCAD;

Limba engleză nivel mediu/ avansat;

Prezență agreabilă, disponibilitate pentru lucru în condiții de stres;

Persoană meticuloasă, atentă la detalii;

Capacitate de coordonare;

Control calitate - structură, instalații, finisaje interioare etc.

Responsabilități:

Menținerea legăturii cu arhitectul, comunicarea cu diferite părți ale proiectului în ceea ce privește procesul de construcție;

Întocmire devize, calculații preț;

Studiază detaliile de proiectare și documentația tehnică necesară pentru lucrările de construcție;

Coordonarea permanentă a relațiilor cu subantreprenorii și clienții;

Stabilirea unor relații optime cu clienții, pentru rezolvarea in timp util și în bune condiții a tuturor problemelor apărute pe parcursul desfășurării activității;

Răspunde pentru corectitudinea devizelor întocmite;

Ia măsuri pentru îndeplinirea normelor și graficului de lucru;

Asigură fișe, desene și alte documentații necesare modificărilor;

Urmărește implementarea lucrărilor pe șantier.

Numai candidații selectați vor fi invitați la un interviu, a cărui dată va fi stabilită de comun acord cu aceștia.

Toate candidaturile vor fi analizate cu obiectivitate și în deplină confidențialitate.

Nu vor fi luate în considerare candidaturile care nu vor îndeplini condițiile minimale solicitate în specificațiile postului.

Compania își rezervă dreptul de a testa competențele declarate de către candidați.

Prin aplicarea pentru postul publicat vă exprimați acordul privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Despre companie

Ansamblul Maurer Residence Sighișoara prinde contur la doar câteva minute de cetatea Sighișoarei Maurer Residence Sighișoara reprezintă cel mai nou concept ”ACASĂ” al companiei Maurer Imobiliare. Cu peste 8000 de apartamente vândute în Brașov, Constanța, Sibiu, Târgu-Mureș și Cluj-Napoca, Maurer Residence Sighișoara face parte din proiectul de extindere la nivel național al companiei Maurer Imobiliare și aduce în prim-plan stilul de viață dezvoltat deja în toate proiectele care poartă amprenta Maurer Imobiliare. În toate proiectele dezvoltate, Maurer Imobiliare și-a dorit să schimbe modul în care oamenii trăiesc și își construiesc viitorul prin crearea de comunități entuziaste și pline de vitalitate. Maurer Residence Sighișoara va însemna, întocmai, materializarea acestor valori care stau la baza oricărui proiect aflat sub semnătura noastră, un drum sigur și frumos către un „acasă” perfect în orașul cetate. Cel mai nou proiect rezidențial marca Maurer Imobiliare, Maurer Residence Sighișoara se va întinde pe o suprafață de 2,8 hectare de teren, va fi localizat în cartierul 7 Noiembrie și va fi amplasat pe locul fostei baze TCM. Lucrările la primul imobil sunt în derulare, iar termenul de recepție pentru primele apartamente este preconizat pentru toamna acestui an. Proiectul Maurer Residence Sighișoara vizează construcția a aproximativ 195 apartamente, cu stucturi de tip studio, 2 camere, 3 camere, distribuite în imobile prevăzute cu interfon, lift silențios de ultimă generație și rampă de acces pentru persoanele cu handicap. De pe harta ansamblului nu vor lipsi spațiile verzi pentru care am alocat peste 30% din suprafața terenului și bineînțeles locurile de joacă pentru copii. Acum este rândul tău să vii alături de noi pentru a scrie împreună viitorul țării noastre. Îndraznește sa visezi! Noi construim visurile tale!

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!