Inginer Mecanic Proiectant in Bucureşti Sectorul 2

Angajam: Inginer mecanic pentru activitatea de proiectare utilaje cu domiciliul in Bucuresti. Experienta in domeniul proiectarii minim 1 an; Nivel studii - Absolvent al facultatii de specialitate (mecanic); Limbi straine – Engleza mediu; Cunoasterea programelor Microsoft Office, AutoCad 2D, 3D Capacitate de a lucra atat individual, cat si in echipa; Capacitate de respectare a termenelor limita, cu orientare spre indeplinirea obiectivelor alocate; Disciplina, seriozitate, preocupare profesională, responsabilitate şi atenţie la locul de munca; Oferim: - Pachet salarial motivant; - Posibilitate de promovare în cadrul firmei; - Un mediu de lucru profesionist alături de o echipă dinamDică; - Proiecte motivante din punct de vedere profesional.

Despre companie

IPROLAM SA a fost infiintat ca o necesitate a economiei pentru reconstructia, modernizarea si dezvoltarea metalurgiei prelucratoare romanesti – la 1 IUNIE 1959 –prin unirea proiectantilor specialisti proveniti din sectorul “tevi” de la Uzinele REPUBLICA si IPROMET din Bucuresti. IPROLAM S.A. este in prezent o companie privata recunoscuta in tara si strinatate, avand marca si domeniul de activitate inregistrate la Institutul de marci de la Geneva pentru calitatea lucrarilor realizate, pentru calitatea personalului sau, pentru promptitudinea finalizarii tuturor lucrarilor angajate.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!