Inginer proiectant constructor in Bucureşti Sectorul 2

Inginer Constructor pentru structura de rezistenta in activitatea de proiectare, cu domiciliul in Bucuresti, absolvent al Facultatatii de Constructii Civile, industriale si Agricole. - experienta in domeniul proiectarii structurilor metalice. - experienta minima 1-3 ani in proiectare - cunoasterea programului Autocad Beneficii: - Salariu motivant - Bonusuri

Despre companie

IPROLAM SA a fost infiintat ca o necesitate a economiei pentru reconstructia, modernizarea si dezvoltarea metalurgiei prelucratoare romanesti – la 1 IUNIE 1959 –prin unirea proiectantilor specialisti proveniti din sectorul “tevi” de la Uzinele REPUBLICA si IPROMET din Bucuresti. IPROLAM S.A. este in prezent o companie privata recunoscuta in tara si strinatate, avand marca si domeniul de activitate inregistrate la Institutul de marci de la Geneva pentru calitatea lucrarilor realizate, pentru calitatea personalului sau, pentru promptitudinea finalizarii tuturor lucrarilor angajate.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!