Inspector resurse umane in Bucureşti

Angajez inspector resurse umane, experienta minim 3 ani, zona Dorobanti-Floreasca, salariu 2000 ron+ bonuri de masa

Candidatul ideal

- Persoana echilibrata, foarte atenta si organizata,

- Cu experienta in administrare de personal (contracte de munca, acte aditionale, decizii, adeverinte, notificari, fise de post, cercetari disciplinare etc) si Revisal.

Descrierea jobului

- Intocmire documente angajare, modificare, incetari contracte de munca, intocmire fise de post, notificari, decizii;
- Inregistrari in REVISAL;
- Redactari adeverinte,
- Procedura cercetari disciplinare
- Urmarire expirari contracte de munca;

 

Despre companie

Grinvest Concept Company, un nume nou pe piata romaneasca de consultanta si aplicatii in domeniile PR si HR este o companie tanara, dinamica, care a reusit sa se impuna in ultimii ani prin trei atuuri: experienta fondatorilor sai abordarea profesionala a tuturor proiectelor promptitudine si eficienta solutiilor oferite Portofoliul de clienti este in continua crestere, ceea ce demonstreaza ca alternativa externalizarii servicilor oferite de compania noastra devine o realitate si pe piata din Romania. Increderea clientilor nostri, ca si paleta larga de servicii oferite, sunt elemente care ne dau certitudinea de a merge mai departe pe acelasi drum. Apeland la serviciile firmei noastre veti economisi timp si efort si veti avea siguranta si protectia informatiilor referitoare la firma si angajatii dumneavoastra, servicii asigurate de un grup de specialisti care vor fi la dispozitia ta ori de cate ori vei avea nevoie.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!