L2 business and technical support in Bucuresti

 

L2 business and technical support

 

  • Post: L2 business and technical support
  • Departament: Directiunea Sisteme Informatice
  • Orașe: BUCURESTI
  • Disponibil de la: 1 octombrie 2020

 

Responsabilități

 

Monitorizeaza fluxurile intre aplicatii precum si toate resursele fizice (discuri, robo?i, controlere etc.) si logistice (software, spatiu pe disc etc.)Asigura pornirea, oprirea ?i monitorizarea constanta a resurselor IT, respectand programul zilnicAnalizeaza evenimentele detectate pe servere sau fluxuri intre diferite aplicatii si rezolva problemele sau le transmite catre echipe responsabileManipuleaza atat incidentele tehnice, cat si pe cele functionale si le rezolva sau le escaleaza in conformitate cu procedurile existente utilizand sisteme de ticketingLanseaza instrumente sau comenzi de recuperare (recuperare manuala, reconfigurare a resurselor IT, copiere de fisiere, operatiuni de backup)Raspunde de mentinerea bazei de date de cunostinte actualizate prin documentarea problemelor intampinate si tehnicile utilizate in rezolvarea acestora pentru referinte viitoare.

 

Profilul candidatului

 

Cautam un coleg nou/ o colega noua pentru echipa noastra de servicii partajate (SSC) care oferta asistenta IT de nivel 2 pentru mai multe tari din grupul Auchan.Misiunea intregii echipe este e de a asigura monitorizarea continua a tuturor resurselor IT si a operatiunilor recurente, in asa fel incat serviciile furnizate clientilor nostri sa fie disponibile in permanenta si sa indeplineasca nivelurile de performanta stabilite. Profilul candidatului:Studii medii/ superioare absolviteSa demonstreze cunostinte tehnice de baza cu minim 1 an de experienta in support ITSa inteleaga la nivel basic conceptele Linux si ITL Detine cunostinte de limba engleza nivel avansat (minim B2)Disponibilitate pentru a lucra program de 24/7Motivat/a sa invete si sa dezvolte abilitati tehniceExcelente abilitati de comunicare verbala si scrisa.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!