Locuri de munca Proinvest Group Pascani in Neamţ

 

Job description

 

- Romania

Compania Proinvest Group SRL din Pascani dezvolta, produce si comercializeaza semifabricate, componente si sisteme din otel pentru constructii, inginerie si industrie, solutiile din otel pentru constructii avand in prezent cea mai mare pondere in programul de productie si de vanzari. Locuri de munca vacante: operatori CNC, operatori masini speciale, forjori, tratamentisti, sudori, frezori, strungari, sculeri matriteri, rectificatori, muncitori, ingineri vanzari, ingineri proiectanti, manageri de proiect, ingineri calitate, specialist achizitii si economisti. CV-urile se vor trimite pe adresa de email cristina.varvaroiarondproinvestgroup.roDetalii suplimentare se pot obtine la nr de telefon zerosaptepatrusasedoidoiunuunudoipatru

 

Requirements

 

Locuri de munca vacante: operatori CNC, operatori masini speciale, forjori, tratamentisti, sudori, frezori, strungari, sculeri matriteri, rectificatori, muncitori, ingineri vanzari, ingineri proiectanti, manageri de proiect, ingineri calitate, specialist achizitii si economisti.Detalii suplimentare se pot obtine la nr de telefon zerosaptepatrusasedoidoiunuunudoipatruLocurile de munca sunt in Pascani si Stolniceni.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!