Lucrator depozit in Bucureşti Sectorul 2

Cautam colegi in echipa depozitul de legume fructe situat in incinta Cora Pantelimon.

Daca esti o persoana responsabila, poti lucra la temperatura controlata si esti dispus la efort fizic, esti colaboratorul de care avem nevoie!

Experienta nu este necesara! Ce vei gasi la noi? Un loc de munca stabil si de incredere, contract pe perioada nedeterminata, tichete de masa, abonament medical, bonus de performanta decont transport (STB/METROREX), formare la locul de munca, program de lucru in schimburi, 8 ore/zi, 5 zile/saptamana (in intervalul 06:00 21:30).

Aplica aici, sau la: recrutare@cora.ro sau suna la 0741.219.871

Despre companie

Lantul de hipermarketuri Cora apartine grupului international Louis Delhaize. In prezent, in lume exista peste 70 de hipermarketuri Cora: in Franta, Belgia si Romania. In Romania, Cora a deschis pana in prezent 11 magazine. Compania noastra pune accentul pe calitatea serviciilor si a produselor oferite, prin urmare investeste in dezvoltarea angajatilor sai. Ii asteptam sa se alature echipei noastre pe toti cei care doresc sã-si construiascã o carierã, intr-un mediu de lucru profesionist, cu posibilitãti de promovare!

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!