Manager Trainee in Bucuresti

Scurta descriere a companiei

 

A lucra alături de McDonald's înseamnă mai mult decât a avea un loc de muncă - toate calificările noastre sunt create astfel încât să dezvolte atât latura profesională, cât şi pe cea personală a angajaților.

Suntem de 25 de ani alături de clienții din România și le oferim în fiecare zi produsele preferate, în cele 86 de restaurante si 41 de McCafe, in 26 de orase din țară. Îi întâmpinăm mereu cu zâmbetul pe buze și gândim experiențe plăcute, creăm spații primitoare și investim în dezvoltare digitală, pentru a rămâne restaurantul preferat al clienților.

 

Cerinte

 

Studii superioare finalizate sau in curs;
Ai bune abilitati de lucru in echipa;
Atitudine pozitiva si orientare catre client;
Ai o atitudine proactiva si esti orientat spre rezultate;
Te adaptezi repede schimbarilor si ai capacitatea de a lucra sub presiune.



Responsabilitati

 

Pe parcursul perioadei de pregătire, un Manager Trainee învață foarte multe lucruri despre afacerea McDonald’s astfel încât să o poată înțelege și să o poată coordona, pornind de la elementele ei de bază – experiență de lucru în bucătărie, în linia de servire, zona de servire a mesei si Drive Thru in perioade diferite ale zilei.

De la coordonarea unei echipe mici, Managerii Trainee vor evolua constant și vor ajunge să coordoneze activitatea întregii echipe a unui restaurant pe parcursul unui schimb. Apoi, pe măsură ce experiența va deveni mai intensă și cunoștințele mai complexe, Managerii Trainee vor putea coordona și alte sisteme din restaurant.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!