Manipulant marfa in Vîlcea

SC VeroTherm SRL angajeaza personal necalificat pentru postul de manipulant marfa disponibil la Fabrica de polistiren si adeziv din Ramnicu Valcea, str. Uzinei nr. 1B. Persoanele interesate sunt rugate sa ne trimita CV-ul online sau direct la Fabrica. 
Postul va fi ocupat in urma unui interviu.

Despre companie

Societatea VeroTherm SRL (fosta Vicflex SRL) a fost infiintata in anul 1998 in Rm Valcea si de atunci a cunoscut o dezvoltare majora si continua ajungand ca in acest moment sa dispuna de personal calificat si periodic instruit,utilaje de ultima generatie,spatii de productie proprii,spatii de expunere proprii,parc auto propriu si lucru cel mai important clienti importanti la nivel national cu care colaboreaza in mod curent de foarte multi ani si care sunt multumiti de serviciile si produsele societatii noastre. Compania va pune la dispozitie produse de calitate ca materie prima pentru mobila: spuma poliuretanica / burete, precum si polistiren expandat ignifugat pentru izolarea locuintelor.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!