Mechanical MEP Manager - Junior in Bucuresti

 

Candidatul ideal

 

The Mechanical MEP Manager – Junior, is supervising the on-site installation of all Mechanical activities. Working under supervision of Mechanical Manager, our new colleague must be involved on each task related to his field, so that he / she can get to know the company’s construction activity in the best possible way.

 

Descrierea jobului

 

The Role You'll Play

Helps the Mechanical Manager for the on-site installation, tenders, and commissioning of all Mechanical activities;
Providing necessary information to the Procurement Department;
Ensuring that the design, installation and commissioning program are incorporated into the main program;
Meeting with all related parties on a regular basis to ensure the construction, installation and commissioning works are developing as planned;
Check the conformity of the execution of the Mechanical works with the design solutions, with the norms and regulations in the construction, as well as with the standard requirements and the technical conditions;
Ensuring the installation and commissioning works are managed in accordance with the relevant quality procedures;
Supervises the commissioning works in a sequenced and structured phasing from pre-commissioning checks to live performance testing;
Checks the completeness and validity of all the necessary documents attesting the quality of the works and materials used during the construction (technical documents, certificates, laboratory test results etc.);
Checks and approves all the materials used in Mechanical works;
Business trips/Temporary relocation may be required.

Your Building Blocks of Success

Interact effectively with others, communicating clearly, and understanding of and meeting the needs of others.
Excellent organization, planning, motivation and interpersonal skills.
Critical thinking, complex problem solving, judgment, and decision-making ability.
Must have a strong work ethic and be detail-oriented with excellent multitasking skills.
Ability to prioritize work, meet deadlines and work well under pressure.
Ability to work with sensitive or confidential information.
Ability to work in a team environment as well as independently and be self-driven.
Good working knowledge of Autocad, MS Project, MS Office.

Required Knowledge and Experience

Four years’ degree in Construction field;
Minimum 1 years’ experience in construction.
Strong organizational skills and attention to detail;
Ability to multitask;
Ability to respect deadlines in a dynamic environment;
MS Office, AutoCAD, MS Project knowledge.

Informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Datele dumneavoastra cu caracter personal cuprinse in CV-ul dvs., in scrisoarea de intentie sau prin orice modalitate sunt prelucrare de catre Prime Kapital Development S.R.L. (“Operatorul”), in vederea desfășurării procesului de recrutare pentru poziția pentru care v-ați manifestat interes prin transmiterea CV-ului sau prin aplicarea online pentru postul ales.
Operatorul nu colectează și avem rugămintea să nu ne transmiteți niciun fel de date considerate sensibile în conformitate cu art. 9 din RGPD, cum ar fi date cu privire la originea rasială sau etnică, opiniile politice, confesiunea religioasă sau convingerile filozofice sau apartenența la sindicate și prelucrarea de date genetice, de date biometrice pentru identificarea unică a unei persoane fizice, de date privind sănătatea sau de date privind viața sexuală sau orientarea sexuală.
Temeiul legal al prelucrării datelor cu caracter personal este reprezentat de interesul legitim al Operatului (articolul 6 (1) litera f din RGPD), în lipsa prelucrării acestor date neputând să fie demarat procesul de recrutare pentru poziția din cadrul Operatorului pentru care v-ați manifestat interes.
În ceea ce privește datele cu caracter personal colectate aveți posibilitatea de a ne solicita accesul la acestea, rectificarea sau ștergerea datelor sau restricționarea prelucrării. Aveți de asemenea dreptul de a vă opune prelucrării, precum și dreptul la opoziție și proces individual automatizat, cât și dreptul la portabilitatea datelor. De asemenea aveți dreptul de a vă adresa unei instanțe sau Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, accesând site-ul web www.dataprotection.ro.
Datele dvs. cu caracter personal prelucrate de către Operator vor fi stocate în baza noastră de date pe o perioadă maximă de 1 an, considerand procesele noastre de recrutare. Datele dvs. cu caracter personal sunt transmise către persoane din cadrul Operatorului, angajați sau colaboratori, implicate în procesul de recrutare. Operatorul poate transfera datele dvs. unor autorități publice ori organisme profesionale, în cazul în care există o cerință legală în acest sens.
Pentru a ne asigura că datele furnizate de dvs. sunt în siguranță, începând de la momentul colectării datelor cu caracter personal, vă asigurăm că acestea sunt tratate sub imperiul confidențialității. Operatorul are implementate masuri tehnice și organizatorice pentru a va proteja datele dvs. împotriva accesului, modificării, dezvăluirii sau distrugerii neautorizate, inclusiv prin limitarea accesului la aceste date cu caracter personal numai la persoanele care au nevoie să cunoască aceste date și la persoanele implicate în procesul de recrutare.
Pentru orice solicitări legate de exercitarea drepturilor dvs., va rugăm să ne contactați la adresa gdpr@primekapital.com sau să ne transmiteți o cerere scrisă la sediul social al Prime Kapital Development S.R.L

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!