Model Unicorn in Bucureşti Sectorul 1

Ce ne dorim de la tine?

Ne dorim în echipa Unicorn oameni care împărtășesc valorile noastre și profesionalismul cu care abordăm un domeniu poate ușor controversat.

Așa că dacă:

★ ai o personalitate plăcută și ești prietenoasă,
★ îți place să porți conversații cu oameni,
★ îți place de tine și îți place să fii în centrul atenției,
★ îți place să interacționezi cu oamenii,
★ nu te sfiești să te pui în valoare,

așteptăm să aplici cu încredere!

Nu avem reguli și nici condiții descurajatoare.

Oferim posibilitatea tuturor modelelor să se dezvolte și să învețe pe parcurs, sub îndrumarea noastră, tot ce au nevoie să știe din acest domeniu.

Așadar, dacă îți dorești un post în echipa Unicorn, vrei să câștigi bani și să înveți lucruri noi în același timp, ne dorim să te cunoaștem!

Despre companie

Suntem o agenție de videochat din București, prezentă pe piață din anul 2007. Avem o experiență de 12 ani și cu această experiență în spate vrem să schimbăm imaginea industriei și să arătăm că suntem profesioniști și ținem la oamenii noștri. Fiecare membru nou din familia Unicorn este primit cu respect, este tratat cu căldură și este îndrumat pas cu pas prin perioada de integrare. Știm că viziunea oamenilor asupra acestui domeniu este una distorsionată, pentru unii e chiar un tabu sau îl găsesc rușinos. Noi înțelegem că nu e nimic rușinos în a te expune.. Promovăm libertatea de exprimare naturală a frumuseții și ne creștem oamenii cu intenția de a-i ajuta să își găsească cea mai bună formă a lor. Tratăm toți angajații noștri în mod egal, suntem colegi care lucrează împreună ca să ne fie mai bine tuturor și ne bucurăm împreună de rezultate. Suntem meticuloși când vine vorba de plăți, contracte, procente și nu facem compromisuri când vine vorba de forma legală în care ne desfăurăm activitatea. Ne încurajăm fetele și ne încurajăm între noi să ne dezvoltăm, nu doar pe plan profesional ci și pe cel personal. Dacă ai intra la noi în Agenție și ne-ai prinde la o pauză de țigară și cafea, s-ar putea să te surprindă subiectele de discuție. Ne recomandăm unii altora cărți, cursuri, tutoriale și workshop-uri. Suntem oameni dornici să crească pe toate planurile și inspirăm același lucru și modelelor care vin să lucreze cu noi. Tratăm toți angajații noștri în mod egal, suntem colegi care lucrează împreună ca să ne fie mai bine tuturor și ne bucurăm împreună de rezultate. Suntem meticuloși când vine vorba de plăți, contracte, procente și nu facem compromisuri când vine vorba de forma legală în care ne desfăurăm activitatea. Ne bucurăm de rezultate, ne bucurăm de câștigurile noastre și le împărțim între noi în mod corect. Nu vrem doar să adunăm bani, vrem să creștem din toate punctele de vedere. Vrem să devenim mai buni, iar când asta aduce rezultate, le împărțim pentru că știm că putem să o facem din nou cu rezultate chiar mai bune.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!