Muncitor necalificat in Cluj Napoca

Beneficii oferite: § un salariu motivant; § tichete de masă; § decontarea cheltuielilor de transport în cazul navetei; § diverse bonusuri (primă de vacanţă, primă de Crăciun şi de Paşte); § renegocierea salariului după 3 luni lucrate; § plata orelor suplimentare cu un procent de 200%; § posibilitatea de ȋnvăţare şi calificare la locul de muncă Programul de lucru este de 8 ore/zi, de luni până vineri. Asteptam sa primim CV-ul dumneavoastra pe mynextjob! Despre companie Remarul 16 Februarie SA, infiinţată în anul 1870, este o societate cu capital integral privat românesc, ce are ca obiect principal de activitate construcţia, modernizarea şi repararea materialului rulant de cale ferată. Societatea noastră dispune de un număr de peste 250 angajați: ingineri, tehnicieni și maiștri, personal tesa, muncitori calificați cu o vastă experienţă și necalificați.

Despre companie

Remarul 16 Februarie SA, infiinţată în anul 1870, este o societate cu capital integral privat românesc, ce are ca obiect principal de activitate construcţia, modernizarea şi repararea materialului rulant de cale ferată. Societatea noastră dispune de un număr de peste 250 angajați: ingineri, tehnicieni și maiștri, personal tesa, muncitori calificați cu o vastă experienţă și necalificați.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!