Operator CNC in Braşov

Duant Servicii angajeaza pentru clientul sau operator CNC cu abilitati de frezor sau fara experienta care sa se poata califica la locul de munca.
Se ofera training si atestat.
Cautam persoane tinere cu dorinta de a se dezvolta pe cele mai noi utilaje si care doresc o cariera in domeniu dar si la noi in firma!

Candidatul ideal (cu experienta)

- absolvent studii medii tehnice , calificare in domeniu, scoala profesionala;
- cunostinte desen tehnic ,
- cunostiinte operare pe masini de frezat CNC,
- persoana ordonata, organizata, cu abilitati de comunicare;
- experienta in domeniu constituie un avantaj;

 

Despre companie

Misiunea noastra este de a gasi candidaţii cei mai potriviţi locului în care se presupune că ar urma să presteze. De aceea, aptitudinile, obiectivele de viaţă şi aspiraţiile personale ale candidaţilor, trebuie să se plieze perfect pe viziunea si uzantele din cadrul companiei angajatoare. Probabil cheia succesului fiecarei companii rezida in abilitatea de a beneficia de oamenii cei mai potriviti la locurile cele mai potrivite, iar succesul in cariera personala a candidatilor este foarte strans legat si de succesul companiei in general. Misiunea noastra, deci, este de a asista angajatorii in gasirea celor mai potriviti candidati, la un pret competitiv, facilitând intre cele doua parti o relatie corecta, trainica, reciproc avantajoasa, o cât mai buna potrivire.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!