Operator Date si Facturare in Bucureşti Sectorul 6

Cautam coleg/colega pentru departamentul nostru de Facturare. Acesta/aceasta ar trebui sa detina urmatoarele aptitudini: Experienta excel: functii ca Vlookup, Pivot, Concatenate, Sum, Subtotal; Atentie la cifre si operare cu cifre; Folosirea Outlook-ului, accesare platforme conturi online Comunicare distributiva atat la telefon cat si in program pentru oferirea detaliilor privind situatiile contabile. Experienta SAP constituie un avantaj, insa nu este obligatorie. Descrierea jobului Viitorul nostru coleg/colega ar trebui sa indeplineasca urmatoarele sarcini: Ofera suport clientilor persoane juridice din baza de date pentru creare cont pe platforma online B2B; Validare incasari in programul de gestiune SAP, precum si inchiderea facturilor pe baza chitantelor; Inregistrarea incasarilor a Ordinelor de Plata zilnice in programul de gestiune SAP; Centralizarea zilnica a termenului de scandenta depasit de catre clienti si contactarea acestora pentru recuperarea datoriilor; Actualizarea bazei de date din SAP. Ofera suport agentilor din teren pentru transmiterea fiselor de sold, a facturilor restante si a stocurilor de marfa de la clienti. Beneficii: Salarizare o data pe luna. Lucru cu un soft avansat de Contabilitate (SAP). Echipa experimentata si profesionista. Decont transport. Tichete de masa 30 lei/zi. Prime de Paste si de Craciun. Cafea, apa Aquavia, Ceai. Petreceri de Craciun si Teambuilding Anual. Descrierea companiei Ne straduim zi de zi sa le facem viata mai frumoasa tuturor celor care ne trec pragul, sa le implinim asteptarile, sa ii surprindem placut cu produsele noastre. Aducem produse frumoase si primitoare, lucrand cu unii dintre cei mai renumiti furnizori, selectam cele mai bune, cele mai ingenioase si mai atragatoare cadouri si obiecte de design. Echipa noastra are vechime in firma si in domeniu, astfel incat colegii cu care veti colabora sunt niste profesionisti veritabili. Ginza Invest SRL (GiftDesign), este o companie de distributie la nivel national de produse pentru ambalarea cadourilor, felicitari, articole party, produse papetarie, produse cu texte si mesaje personalizate, jucarii sau home si deco. Compania noastra are un portofoliu de peste 3500 de clienti. Suntem de 10 ani pe piata si dorim sa ne extindem.

Despre companie

Ginza Invest SRL(GiftDesign) este o companie de distribuție la nivel național de produse pentru ambalarea cadourilor, felicitări, articole party, produse papetărie, produse cu texte şi mesaje personalizate, jucării sau home&deco. Compania noastră are un portofoliu de peste 3500 de clienți. Gestionăm peste 30 concepte pentru piața de retail şi online din Romania, compania fiind în continuă expansiune. Echipa noastră este formată din persoane profesioniste, cu o experiență vasta, care asigură o calitate superioară a produselor, lăsând o amprenta semnificativa in piata.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!