Picker si Receptioner marfa in Bucureşti Sectorul 6

Ne completam echipa din magazinul Cora Lujerului cu pickeri si receptioneri marfa! Ce ai de facut: pregatesti produsele in acord cu comenzile realizate online de clienti, verifici si te asiguri de calitatea si cantitatea produselor din comanda sau realizezi controlul cantitativ si calitativ al marfurilor si ambalajelor livrate si returnate, asiguri curatenia si buna functionare a platformei de receptie si a echipamentelor, mentii bune relatii de colaborare cu furnizorii si colegii din raioanele comerciale pentru predarea produselor receptionate. Iti oferim: un loc de munca stabil si de incredere, contract pe perioada nedeterminata, tichete de masa, abonament medical la o clinica privata, prime variabile. Formare la locul de munca, colaborarea cu o echipa energica si dinamica. Lucrezi 8 ore/zi dimineata, 5 zile/saptamana si in weekend prin rotatie si beneficiezi de intelegere in realizarea programului de lucru. Iti poti depune CV-ul la serviciul clienti din magazin, sau online pe mynextjob.ro iar pentru mai multe informatii suna la 0374125595. Alatura-te unei echipe centrate pe satisfacerea clientilor!

Despre companie

Lantul de hipermarketuri Cora apartine grupului international Louis Delhaize. In prezent, in lume exista peste 70 de hipermarketuri Cora: in Franta, Belgia si Romania. In Romania, Cora a deschis pana in prezent 11 magazine. Compania noastra pune accentul pe calitatea serviciilor si a produselor oferite, prin urmare investeste in dezvoltarea angajatilor sai. Ii asteptam sa se alature echipei noastre pe toti cei care doresc sã-si construiascã o carierã, intr-un mediu de lucru profesionist, cu posibilitãti de promovare!

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!