Post de Arhitect in Bucuresti

Dorim sa completam echipa noastra cu o persoana cu experienta de minim doi ani in domeniu, pasionata, care sa lucreze bine in echipa.

 

Punctualialitate si capabilitatea de respectare a termenelor sunt esentiale pentru noi iar spiritul de observatie, atentia la detalii si creativitatea reprezinta o prioritate.

 

Mediul de lucru este unul relaxat, cu o atmosfera prietenoasa, alaturi de o echipa tanara de arhitecti pasionati.

 

Proiectele noastre sunt de diferite tipuri si functiuni, de la design interior spatii comerciale, rezidentiale, birouri si restaurante, pana la proiecte pentru cladiri.

 

Persoana care se va alatura echipei noastre va fi implicata in proiecte de la concept pana la urmarirea executiei, responsabilitatile pe parcursul proiectelor fiind urmatoarele:

 

-Intalniri de coordonare proiect si discutii cu clientii

-Intocmire concept

-Intocmire proiect tehnic de arhitectura si detalii de executie

-Coordonarea cu specialitatile (instalatii si structura)

- Urmarire si asistenta de santier

 

Sunt obligatorii cunostinte in operarea softurilor de proiectare si grafica, Revit, Autocad 2D si Adobe Photoshop, precum si cunostinte elementare de word si excel.

Salarizare atractiva.

Asteptam CV-urile dumneavoastra .

Despre companie

Arhia este o echipa de arhitecti creativi si pasionati care ofera servicii complete de proiectare, de la concept pana la finalizarea executiei. Portofoliul nostru cuprinde atat proiecte de amenajari interioare cu diferite tipuri de functiuni: birouri, comercial, horeca, rezidential, cat si proiecte pentru cladiri. Credem in puterea unei echipe, in care aptitudinile se complementeaza iar modul diferit de abordare ne ajuta sa gasim de fiecare data solutii inovative si integrate in context, in functie de beneficiar, tema de proiect si situatie.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!