Receptioner si Ajutor bucatar in Judetul Brasov

Oferim:

  • Asiguram transport,
  • O masa calda pe zi
  • bonuri de masă,
  • salariul este net.

Programul de lucru pentru receptie este 12h cu 24h. Te rugam aplica cu CV.


Hotelul Domeniul Dâmbu Morii te invită să te alături unei bune echipe în domeniul ospitalității. Ai şansa să lucrezi alături de oameni profesionişti, într-un mediu stabil în continuă dezvoltare, ce îţi poate oferi numeroase satisfacţii profesionale. Domeniul Dâmbu Morii are o vechime de 9 ani în industria ospitalieră și reprezintă o opţiune excelentă pentru turistii ce viziteaza orașul Brasov sau doresc un sejur la munte.

Despre companie

Gama serviciilor de cazare a Domeniului Dâmbu Morii (31 de camere) este completată de un restaurant, o sală de evenimente festive sau corporate cu capacitate generoasă și două săli de conferințe cu dotări specifice: videoproiector, ecran de proiecție, flip chart, sistem de sonorizare, internet de mare viteză. Suntem o gazdă primitoare a ceremoniilor religioase sau civile în aer liber, cu altar special amenajat pe insula Domeniului Dâmbu Morii, în grădina de vară. Experiența bogată ne ajută să organizăm cu succes evenimente festive, conferințe, team building-uri, petreceri private, botezuri sau alte evenimente speciale.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!