Responsabil SSM/SU/QA in Medgidia

 

Candidatul ideal

 

Arata o preocupare constanta pentru buna stare a colectivului si a echipelor de muncitori.
Ferm, echilibrat, analitic, orientat catre reguli si legi
Curs specific SSM-SU (avantaj)
Experienta in executie constituie avantaj.
Curs auditor intern (nu este obligatoriu, prezinta avantaj)
Absolvent studii superioare (avantaj profil tehnic)
Experienta de minim 5 ani intr-o pozitie similara, intr-o companie cu profil industrial
Cunoasterea standardelor, conceptelor, indicatorilor de safety si a bunelor practici in domeniul Health & Safety (Exemple: ISO 45001, safety risk assesemnet, safety incident reporting & investigation: Fatality, Lost Time, Injuries, Near, Misses, Unsafe behaviour, Vehicle crash rate; hazard control, H&S Training, H&S Communication)
Buna cunoasterea a aplicatiilor MS Office (cu accent pe Excel)

 

Descrierea jobului

 

Postul este in Constanta si raporteaza Directorului de Agentie.
Scop
Organizarea si monitorizarea activitatilor de prevenire si protectie, in conformitate cu legislatia specifica in vigoare (Legea 319/2006, Legea securitatii si sanatatii in munca si normele de aplicare a Legii 319/2006),
Organizarea si imbunatatirea cadrului de asigurare si verificare a calitatii in conformitate cu legislatia in vigoare, standardele internationale si bunele practici ale industriei.
Profil
Persoana independenta, cu bune abilitati de comunicare si relationare, care considera ca actiunile si deciziile sale au un impact pozitiv in schimbarea comportamentelor si atitudinilor.

Rol si atributii
Organizeaza activitatiile din domeniul SSM-SU-Mediu, ale Agentiei, in conformitate cu legislatia specifica in vigoare si bunele practici ale industriilor, in care sunt desfasurate proiectele Agentiei.
Elaborarea tematicilor si punerea in practica a instruirilor si testarilor ce deriva din legislatie, cerintele clientilor sau din masuri interne de imbunatatire a practicilor SSM-SU.
Colectarea de date cu privire la activitatea SSM-SU din santierele agentiei pentru intocmirea rapoartelor specifice si a statisticilor SSM-SU.
Elaboreaza planuri proprii SSM-SU si analize de risc, pentru santierele Agentiei, in conformitate cu cerintele legale in vigoare si cu cerinetele specifice ale diferitilor clienti.
Mentine o evidenta clara a EIP-urilor si a echipamentelor tehnice de protectie colectiva si se preocupa ca starea tehnica respectiv disponibilitatea sa fie conforme cu necesitatile de munca si cerintele santierelor.
Actioneaza ca reprezentant al managementului pentru a ridica nivelul de constientizare, angajament si implicare in probleme, solutii si actiuni de safety.
Dezvolta instructiuni de lucru si proceduri cu privire la SSM-SU.
Asigura interfata cu clientii pe probleme de SSM-SU-Mediu
Analizeaza la zi schimbarile de legislatie, cerintele SSM-SU-Mediu ale clientilor si standardele internationale si consiliaza Directorul de Agentie cu privire la decizii si actiuni in zona de SSM-SU-Mediu.
Intocmeste documente referitoare la asigurarea si verificarea calitatii lucrarilor
Raspunde de intocmirea documentatiei din punct de vedere al calitatii pentru Cartea tehnica a constructiei
Colaboreaza cu proiectantii, sefii de santier si project manageri pentru intocmirea customizata a planurilor de calitate, a check list-urilor de constructie si PIF precum si a altor documente referitoare la verificarea calitatii
Este principalul responsabil pentru definirea si imbunatatirea cadrului de asigurare a calitatii.
Asigura interfata cu clientii pe parte de Calitate
Monitorizarea si tine evidenta autorizarilor si certificarilor de conformitate legala si tehnica la nivel de angajati ai Agentiei sau la nivel de Agentie (incidenta ANRE, ISCIR, INSEMEX, Organisme de certificare)
Actualizeaza biblioteca tehnica cu normative, standarde si bune practici in materie de asigurare si verificare a calitatii.

Beneficii:

Mediu de lucru placut si profesionist, salariu atractiv, al 13lea salariu, bonuri de masa, asigurare de viata, pachet de servicii medicale la o clinica privata.

Numai candidatii selectati vor fi contactati.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!