Sales Representative in Bucureşti Sectorul 5

Production sales

Ne mărim echipa! Avem nevoie de un om de vânzări cu experiență în producție publicitară, entuziast, rapid și perseverent!

Cum știi dacă ne potrivim?

·       Ai experiență de cel puțin 3 ani în Vânzări B2B cu rezultate bune pe partea de print publicitar sau/și materiale promoționale sau/și producție publicitară.

·       Ai deja un portofoliu propriu de clienți activi prin intermediul cărora să poți ajunge în scurt timp să-ți îndeplinești targetul și chiar să ți-l depășești.

·       Ai orientare către client pentru a deschide noi oportunități de business sau pentru a găsi soluții viabile în cel mai scurt timp posibil pentru situațiile urgente neprevăzute.

·       Nu îți este străin pachetul Microsoft Office (Word, Excel, Power Point).

·       Te caracterizează gândirea analitica, rapiditatea în gestionarea proiectelor cât și găsirea de soluții optime în cel mai scurt timp.

·       Ești o persoană pasionată de domeniul producției publicitare, pozitivă și proactivă, ce este tot timpul în căutarea noilor oportunități de business din piață.

·       Fluență verbală, personalitate dinamica, comunicativă și organizată. Jobul presupune multă interacțiune cu oamenii.

·       Ești propriul tău manager - capacitate de organizare și planificare a activităților zilnice.

·       Oferi loialitate și confidențialitate.

·       Ai orientare spre dezvoltarea continuă a abilitătilor de vânzător și negociator.

·       Pui accent deosebit pe relația ta cu partenerii de business (clienți și furnizori).

·       Vii cu dorința de autodepășire ce va aduce de la sine beneficii materiale consistente.

·       Permis categoria A sau B.

Descrierea jobului

·       Vei gestiona portofoliul propriu de companii cu care trebuie să dezvolți relații de business solide și bazate pe încredere și profesionalism.

·       Vei prospecta piața și îți vei mări în permanență portofoliul de companii.

·       Vei ține legătura cu furnizorii noștri, actionând ca o echipă.

·       Vei face management cap-coadă pentru proiect.

·       Te vei asigura că vei livra proiectele comform standardului de calitate impus de către politica Shrimp Media și întocmai cu specificațiile primite de la beneficiar.

·       Vei face și rapoarte periodice de activitate și indicatori de performanță pentru a observa evoluția vânzărilor și a ratei de profit.

·       Te vei asigura de încasarea la timp a tuturor sumelor din piața aferente proiectelor tale.

 

Sistem de salarizare, compensații și beneficii:

Avem un sistem de salarizare aliniat cu performanțele de la locul de muncă. Suntem dedicați ideii de a ne împărtăși succesul. 

Oferim salariu fix + comision rezultat din vânzări pe baza obiectivelor convenite anterior.

Programe de instruire

Program de lucru 09:30 – 18:00.

Suport logistic și profesional

De ce să alegi Shrimp Media?

Pentru că:

  • Suntem în plină dezvoltare și avem nevoie de un profesionist pentru a extinde forța de Vânzari.
  • Vei găsi o echipă cu ajutorul căreia aproape totul este posibil și care te va susține de la început pentru a obține cele mai bune rezultate.
  • Avem convingerea că succesul companiei este asigurat de cooperarea activă și comunicarea deschisă, astfel că vei fi susținut în mod constant de către echipă.
  • Încurajăm performanța, iar acest lucru se va reflecta cu siguranță în comisionarea comenzilor pe care le vei incheia cu succes.

Descrierea companiei Shrimp Media

Shrimp Media este poziţionată ca o agenţie de producţie publicitara creativă, cu expertiză în conceperea şi producerea de materiale pentru campanii de marketing şi comunicare. Activitatea noastră se desfăşoară în jurul a trei componente principale: print publicitar, producție publicitară și materiale promoționale. Oferim și servicii conexe precum: creație, grafică și DTP. Modelul nostru de business este simplu, direct şi eficient: pornim de la brief, conturăm nevoia reală, concepem, producem şi livrăm proiectul.

Așteptăm CV-urile celor interesați la anunt.

 

 

Despre companie

Shrimp Media este o agenție de advertising full-service, un partener de business de incredere ce furnizează servicii de producție publicitară. Mai exact, print publicitar offset, digital sau flexografic, materiale promoționale, semnalistică și productie publicitară destinată spațiilor închise dar și deschise. Suntem o echipă tânără, dar cu experiență relevantă. Livrăm de la idee până la implementare si nu ne este frică de neprevăzut. Suntem prietenoși și oferim consultanță gratuită astfel incât clientul să înțeleagă toate aspectele ce duc către un proiect reusit.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!