Profil:
• diploma de calificare in domeniu;
• seriozitate, punctualitate;
• experienta de minim 2 ani IN DOMENIU;
• capacitate de lucru cu termene limita, in conditii de stress, spirit de echipa;
• prezenta agreabila, amabilitate, solicitudine;
• atitudine pozitiva si concilianta in relatiile cu clientii si colegii;
• disponibilitate pentru compromis si ocazional program prelungit;
• postul presupune implicare si initiativa;
• persoana riguroasa in ceea ce priveste regulile de igiena in alimentatia publica
Descrierea jobului
• Responsabilitatea generala pentru operatiunile zilnice din bucatarie.
• Colaborarea cu furnizorii pentru comenzile alimentare.
• Crearea de noi feluri de mancare si meniuri.
• Intervievarea si angajarea de personal nou.
• Mentinerea / cresterea marjelor de profit ale angajatorului pentru angajator.
• Monitorizarea si controlul nivelului stocurilor.
• Gestiunea stocului
• Implementarea procedurilor de sanatate si siguranta In bucatarie.
• Estimarea costurilor si incadrarea in buget
• Dotarea si amenajarea bucatariei
Te rugam trimite CV-ul tau cu experienta dobandita si recomandari.