Senior Expert Market Analysis in Bucuresti

Angajator: O importantă companie multinațională, din sectorul industriei petroliere.

Tip job Full time

Adresa București

Salariu net pe luna 800 - 1000 €

 

Responsabilități:

·         Dezvoltă soluții pentru monitorizarea permanentă și comunicarea periodică către unitățile de afaceri a datelor privind piața internaționala a produselor petroliere și evoluția concurenților în regiune.

·         Răspunde de stabilirea, implementarea și comunicarea datelor referitoare la trafic și infrastructură in divizie, în strânsă colaborare cu unitățile de afaceri și departamentele beneficiare prin elaborarea și monitorizarea periodică a datelor relevante de piață, parametrii cheie economici și energetici.

·         Monitorizează condițiile de piață sau schimbările din industrie care pot influența vânzările de produse petroliere și cota de piață.

·         Dezvolta și implementează proiecte noi privind datele relevante ale pieței în cadrul diviziei, precum și revizuirea periodică a datelor pentru a oferi o bază pentru planificare și decizii strategice.

·         Asigură planificarea activității și a resurselor, organizarea și menținerea duratei programate, analizarea și gestionarea riscurilor pentru diverse proiecte de analiză a pieței din cadrul diviziei.

·         Ofera consultanță și decide pentru studiile legate de piețele din regiunea Cluster 2 și previziunile pentru unitățile de afaceri din cadrul diviziei în dezvoltarea strategiilor de afaceri.

·         Răspunde pentru cooperarea și participarea activă ca membru in grupurile de lucru și proiectele specifice asociațiilor petroliere.

·         Răspunde de planificarea și gestionarea activităților de analiză a pieței în conformitate cu bugetele și termenele convenite si asigură respectarea obiectivelor bugetare prestabilite și realizarea obiectivelor, concentrându-se pe alocarea optimă a resurselor, prioritizarea activității și coordonare, precum și pe identificarea sinergiilor

·         Răspunde pentru monitorizarea pieței petrolului și prelucrarea datelor referitoare la poziționarea companiei pe piață.

Cerințe:

·         Diplomă de Master în domeniu tehnic sau economic.

·         Experiență profesională relevantă de peste 7 ani.

·          Cunoașterea avansată a piețelor relevante pentru industria de rafinare si petrochimie și cunoașterea aprofundată a industriei de petrol si gaze.

·         Experienta ca analist de piata si experiență cu echipe multiculturale și multinaționale.

·         Capacitate de a colecta, asimila si interpreta informatia pentru a identifica variatii si trenduri.

 

·         Cunostințe foarte bune de limba engleză si cunostinte IT (MS Office avansat).

·          Deținerea permisului de conducere categoria B constituie avantaj.

            Aplicanții pot trimite CV-uri aplicand la acest anunt!

 

 

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!