sofer in Cluj Napoca

S.C. REMARUL 16 FEBRUARIE S.A. , cu sediul social în Cluj-Napoca, str. Tudor Vladimirescu, nr. 2-4, specializată în construcţia, modernizarea şi repararea materialului rulant de cale ferată (locomotive, vagoane), angajează personal calificat în funcţia de SOFER. Cerintele postului de sofer: apt medical pentru Siguranta Circulatiei; permis de conducere categoria B sau B+E (C constituie avantaj); experienta in domeniu de minim 2 ani (experienta in manevrarea utilajelor constituie avantaj); disponibilitate la deplasari in afara localitatii. Beneficiile oferite: - Pachet salarial atractiv; - Tichete de masă; - Decontarea cheltuielilor de transport în cazul navetei; - Diverse bonusuri; - Oportunităţi de ȋnvăţare şi dezvoltare.

Despre companie

Remarul 16 Februarie SA, infiinţată în anul 1870, este o societate cu capital integral privat românesc, ce are ca obiect principal de activitate construcţia, modernizarea şi repararea materialului rulant de cale ferată. Societatea noastră dispune de un număr de peste 250 angajați: ingineri, tehnicieni și maiștri, personal tesa, muncitori calificați cu o vastă experienţă și necalificați.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!