Sofer distributie supermarket in Bucureşti

Program de lucru: 4-6 sau 8-10 ore zi, programul magazinelor incepe de la 6-7 deci se poate sa incepeti de la 6-7 sau mai tarziu,

Salariul NET (IN MANA) 1600 sau 2000 ron luna.

Experienta de distributie pe supermarket ajuta.

Varsta nu conteaza doar seriozitatea. Se incarca si descarca mecanizat in proportie de 85%; 15% se da marfa la mana, marfa (ouale) este pe baxuri.

Cunostinte necesare despre AVIZ, FOAIE PARCURS, PALETI LIVRARE PE HIPERMARKET etc.

Despre companie

SC ALBERT DISTRIBUTION & LOGISTICS SRL infiintata in noiembrie 2008, membra a grupului Albert, cu un capital social de 1.500.200 RON, are ca obiect principal de activitate productia de oua de consum in ferme proprii. Conducerea si personalul tanar si cu vointa de munca, specialisti in domeniul alimentar, absolventi ai facultatii de zootehnie - catedra tehnologia procesarii produselor agricole – management si inginerie in agricultura – masterat in cadrul USAMV Bucuresti. Suntem autorii unui proiect FADR cu fonduri nerambursabile“ FERMA DE GAINI OUATOARE, STATIE DE SORTARE SI AMBALARE OUA, F.N.C. PROPRIU” in Jud.Dambovita, Comuna/Sat Valea Mare in valoare de peste 3 mil euro fara tva.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!