Soferi Profesionisti C+E Olanda in Olanda

SC Aria Public SRL recruteaza, FARA COMISION, pentru partenerul sau din Olanda: 
- SOFERI PROFESIONISTI C+E pentru :

---TRAILER REFRIGERATE - in Venlo- transport national de fructe si legume, cu plecare dimineata si revenire la cazare seara. Salarizare intre 2250-2350 Euro Net/luna, in functie de orele lucrate, dupa plata cazarii si asigurarii medicale;

-TANK CONTAINER/ CISTERNA , in Rotterdam, curse internationale Benelux-Germania-Franta. Necesar experienta in porturile Rotterdam-Antwerp si regiunea Ruhr cu cisterna sau container maritim. Salarizare intre 700 - 850 Euro Net / saptamana(in functie de ore lucrate si curse) si dupa plata asigurarii, concediu platit, sistem de lucru 4:1 /6:1, loc de munca stabil, compensatii ore de noapte, weekend liber (la baza dotata cu toate facilitatile).
Se cere:
-limba engleza sau germana nivel bun de conversatie
-permis C+E
-certificat de pregatire profesionala(Code95)
-card tahograf
-ADR 
-referinte de la minim 1 fost angajator
-experienta minim 2 ani ca sofer profesionist
 

Despre companie

Suntem o companie care ofera servicii de consultanta si management in domeniul fortei de munca cu personal calificat si cu o experienta solida in spate. ARIA PUBLIC SRL, a fost creata din dorinta de a fi acea companie care isi indreapta atentia in primul rand catre aplicant.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!