STIVUITORIST - depozit de documente in Braşov

Esti in cautarea unui loc de munca? Cauti siguranta si stabilitate? Te asteptam in echipa noastra !

SC SDA Servicii de Depozitare si Arhivare angajeaza STIVUITORIST .  

Activitatea se desfasoara in depozitul de documente din strada 13 Decembrie 96 A Brasov , de luni pana vineri  8.00 - 17.00. 

Cerinte atestat ISCIR  . 

 

 

Asteptam CV-ul dvs

Despre companie

DA-Servicii de Depozitare și Arhivare SRL înființată în anul 2007 oferă servicii și soluții complete în domeniul arhivării documentelor, conform legislației în vigoare. Având baze solide și o politică de dezvoltare sănătoasă, SDA derulează colaborări de anvergură cu companii naționale și multinaționale importante din toate domeniile de activitate. Vizând o mai bună abordare a pieței din București și nevoile portofoliului actual de clienți, SDA a deschis în luna iunie a anului 2017 un nou depozit de arhivă în capitală, în parcul industrial CTPark locația comuna Dragomirești Vale, sat Dragomirești Deal, jud. Ilfov, strada Virginia nr.3, DE 287/1, A1 Bucureşti - Pitești, km 13. Astfel, SDA a devenit singura companie din domeniul depozitării și arhivării documentelor cu facilități strategice de depozitare: CAPITALĂ și CENTRUL ROMÂNIEI. Conștientă de potențialul oferit de zona din centrul țării, compania noastră urmează să deschidă încă un depozit în Brașov, în a doua jumătate a anului 2018. Oamenii formeaza echipa! Dorim să ne menținem reputația bazată pe oferirea unor servicii de înaltă calitate printr-o atitudine loială și profesionistă a fiecărui angajat. Fiecare client reprezintă un caz particular și pentru fiecare definim și modelăm soluțiile care i se potrivesc cel mai bine. Ne desfășurăm activitatea într-un mod transparent, etic și responsabil, construind parteneriate de afaceri pe termen lung. Întotdeauna căutăm soluții noi și reinvestim pentru îmbunătățirea calității și performanței serviciilor oferite. SDA-Servicii de Depozitare și Arhivare SRL 500164 Brașov, Str.13 Decembrie, Nr.96A Tel: 0268 545800 Fax: 0268 545840 e-mail: office@sda.ro ; www.sda.ro Prin transmiterea datelor dvs. personale prin corespondenta electronica adresata oricaror adrese de email cu terminatia “sda.ro” sau “sofimat.ro”, prin intermediul retelelor de socializare (Facebook, LinkedIn etc) sau prin aplicarea in cadrul unei platforme online de locuri de munca, va exprimati acordul expres si neechivoc ca aceste date sa fie prelucrate de companie si stocate pentru o perioada de 5 ani. Prelucrarea datelor se va face in scopul angajarii dvs. in cadrul companiei .

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!