Tehnician Telecomunicatii in Bucureşti Sectorul 6

CERINTE - studii medii/superioare tehnice - experienta minim 1 an intr-un post similar - cunostinte si concepte de baza despre echipamentele de telecomunicatii - abilitati de lucru la inaltime / alpinism utilitar - permis de conducere cat. B - disponibil pentru deplasari interne si/sau detasari in strainatate (80% din timpul anului) limba engleza nivel mediu RESPONSABILITATI - instalarea, comisionarea si intretinerea echipamentelor de telecomunicatii - montaj antene MW, RF, feederi, fibre optice si alte echipamente aferente - instalarea echipamentelor de electroalimentare - lucrari civile : instalare suporti metalici pentru antene, structuri metalice auxiliare, etc. - sa organizeze activitatea proprie si a echipei alocate BENEFICII OFERITE - mediu de lucru dinamic bazat pe competenta - training-uri si certificari pentru dezvoltarea profesionala - pachet salarial motivant - bonusuri pentru depasirea obiectivelor

Despre companie

Suntem intr-o permanenta dezvoltare, in incercarea de a veni mereu in intampinarea nevoilor Clientilor nostri oferindu-le cele mai bune servicii in domeniul Telecomunicatiilor, in cel mai scurt timp posibil si la cele mai inalte standarde de calitate. Capacitatea de a gasi solutii si de a ne adapta diverselor situatii de munca, precum si importanta acordata oferirii unor servicii de calitate reprezinta atuuri suplimentare ale pregatirii noastre profesionale.

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!