Verificator distributie PHARMA in Sibiu

Candidatul ideal

-experienta in distributie
-studii medii
-abilitati de comunicare
-cunostinte operare PC (Word, Excel)

Descrierea jobului

-urmareste respectarea graficului de livrare stabilit pe fiecare zona si distribuitor
-inregistreaza, tine evidenta si rezolva eventualele probleme de distributie aparute
-raspunde de evidenta, urmarirea si arhivarea facturilor/ avizelor
-raspunde de confirmarea in sistemul informatic a facturilor livrate conform datei si orei de livrare inregistrate de distribuitori.

Descrierea companiei

Mediplus Exim SRL este cel mai mare distribuitor de produse farmaceutice si parafarmaceutice din Romania si este parte componenta a grupului A&D Pharma alaturi de o puternica retea de farmacii, Sensiblu SRL.

Nu ezita sa ne trimiti CV-ul tau online.

Despre companie

Grupul A&D Pharma aduce sănătatea mai aproape de oameni, oferind servicii integrate de import, distribuție, promovare și retail farmaceutic, prin intermediul companiei de distribuţie de medicamente, Mediplus, al lanţurilor de farmacii Sensiblu şi Punkt, şi al companiei A&D Pharma Marketing&Sales. Suntem peste 5000 de angajați, inspirați de viziunea unei lumi în care oamenii vor fi mai sănătoși și vor trăi mai bine. În fiecare zi, ne concentrăm efortul pentru a ajuta la îmbunătăţirea stării generale de sănătate și suntem preocupați de găsirea unor soluții rapide și eficiente pentru ca accesul la medicamente să devină un proces fără sincope. Credem cu tărie că, făcând lucrurile corect și cu pasiune, vom continua să ne îndeplinim misiunea: aceea de a fi aproape de oameni și de a le oferi rapid soluții reale la nevoile zilnice legate de sănătate.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!