Anunturi gratuite angajari

Promoția start-up MNJ

Cauți să angajezi sau să colaborezi?
Pe MyNextJob iți poți găsi rapid atât personal calificat pentru angajare cât și colaboratori pentru proiectele tale.

Anunț Bonus Premium la înregistrare  si anunturi de angajare nelimitate in format “basic”

Platforma MyNextJob iti ofera acum un Anunț Premium Gratuit cu toate extraopțiunile de promovare incluse, în valoare de 320 euro, pentru a testa platforma noastra de joburi!

Tot ce trebuie să faci este să introduci la înregistrare codul fiscal real al companiei tale și automat vei primi Anuntul Premium Gratuit pe care poți să îl postezi în termen de maxim 60 de zile de la activarea contului.

Tot acum, la noi pe site poti adauga anunturi nelimitate de joburi, gratuite, in versiunea "Anunt Basic" fara nicun cost, la care vor putea aplica toti candidatii potriviti joburilor postate de tine!

Înregistrare Companie

Key facts

 • Targetare și business to business

  Cauți să angajezi sau să colaborezi? Pe MyNextJob iți poți găsi rapid atât personal calificat pentru angajare cât și colaboratori pentru proiectele tale. Pe lângă specificațiile jobului poți alege și tipul de colaborare - angajat, PFA sau colaborare de tip B2B, situație în care și alte companii pot aplica la joburile postate de tine.

 • Flexibilitate

  Un anunț poate conține mai multe job-uri, cu specificații diferite și opțiuni de promovare diferite. Acestea din urmă apar individual pe portal iar candidații aplică separat la fiecare job în parte.

  Monedă unică (e-credit) ce poate fi folosită atât la postarea anunțurilor cât și la deblocarea datelor de contact din baza de date de cv-uri. Acest model permite gestionarea resurselor exact așa cum ai nevoie de ele.

  Costul unui e-credit variază între 1 și 0.30 euro, atunci când se alimentează contul cu mai mult de 2000 de e-credite. Astfel poți ajunge să plătești doar 0.60 euro pentru deblocarea datelor de contact ale unui CV sau 96 euro pentru un anunț cu toate opțiunile de promovare activate (update zilnic, banner mare prima pagină, promovare în căutări, conținut html în anunț) . 

 • Bază de date

  Am pornit la drum cu câteva zeci de mii de candidați dar lucrăm intens împreună cu tine la construirea unei baze de date relevante de candidați activi pe piața muncii, cu CV-uri coerente pe care le poți filtra până la cel mai mic detaliu.

loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!