Life Art Distributie S.R.L.

Înregistrat la 15 July 2019

Departamente: Construcţii / Instalaţii, Inginerie, Service / Reparaţii, Specialişti / Tehnicieni Industrie companie: Comerţ / Retail, Construcţii
Locație principală: Bucuresti, Bucuresti, Romania Website: Vizibl dupa aplicare!
Telefon: Vizibl dupa aplicare! Formă colaborare in anunţuri: Angajat

Joburi Life Art Distributie S.R.L.

Momentan nu exista joburi active de la Life Art Distributie S.R.L.

Despre companie

Life Art Distributie, in cei peste 10 ani de activitate, a servit mii de clienti pe piata din Romania, prin produsele si serviciile oferite din domeniul tratarii aerului (dezumidificare, climatizare, umidificare, dezumidificare si purificare). Life Art Distributie este reprezentantul in Romania a unor branduri de top din Europa pentru produse de tratare a aerului: - Umidificatoare si purificatoare de aer VENTA - Germania, - Purificatoare de aer AIRFREE - Portugalia, - Dezumidificatoare casnice, profesionale si industriale AERIAL - Germania, - Dezumidificatoare profesionale si industriale FRAL - Italia, - Aeroterme electrice si tunuri de caldura pe motorina HEYLO - Germania, - Ventilatoare pentru constructii HEYLO - Germania, - Aparate de masura a temperaturii si umiditatii GANN - Germania, - Racitoare de aer SYMPHONY - India. Life Art Distributie ofera servicii de inchiriere a echipamentelor mobile de climatizare pentru uscare, incalzire, ventilare in constructii, racire-incalzire hale, corturi, cladiri, interventii pentru inundatii si altele. Life Art este un partener de incredere si alegerea numarul 1 pentru mai multe companii importante: - Firme de constructii: Bog’Art, Erbasu, Terra Gaz, Terra Nova, Magnum Expert Building, Ascon, Baneasa Developments, ProTV, Somet, A&DPharma, FarmaVet si multe altele. - Organizatori de evenimente (Neversea, Untold). - Asociatia Montatorilor de pardoseli din Romania; VIZIUNE: Vrem sa fim sursa cea mai competenta prin care romanii sa beneficieze de un aer curat, sanatos si proaspat la ei acasa si la locul de munca. MISIUNE: Oferim romanilor solutii si servicii de tratare a aerului si control al umiditatii la cel mai inalt standard. VALORI: Valorile echipei Life Art reflecta ce credem, ce promovam si ce traim. Integritate - suntem corecti, sinceri, avem un comportament etic si suntem deschisi. Suntem de incredere si inspiram incredere. Excelenta - incercam mereu sa depasim asteptarile si sa performam pentru clientii nostri. Unitate - echipa se bazeaza pe comunicare, toleranta si ajutor, intr-un mediu placut si pozitiv, dar motivator si axat pe dezvoltare. Responsabilitate sociala - promovam imbunatatirea calitatii vietii si protejarea mediului si constientizam oamenii de importanta acestora. Impact pozitiv - dorim sa oferim nu doar simple servicii, ci adevarate experiente care sa aiba un impact pozitiv in vietile clientilor nostri.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica la unul din joburile companiei!

loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!