Wartung Tratamente Speciale S.R.L.

Înregistrat la 12 May 2022

Departamente: Comercial, Vânzări Industrie companie: Agrară, Alimentară / HoReCa, Auto, Call-center / BPO, Chimică / Mase plastice, Comerţ / Retail, Construcţii, Mecanica, Vanzari
Locație principală: timisoara, Timis, România Website: Vizibl dupa aplicare!
Telefon: Vizibl dupa aplicare! Formă colaborare in anunţuri: Angajat

Joburi Wartung Tratamente Speciale S.R.L.

Momentan nu exista joburi active de la Wartung Tratamente Speciale S.R.L.

Despre companie

Timp de mulți ani, Wartung a stabilit standarde în întreținere și curățenie, de la centrele noastre de producție din Spania și birourile noastre de vânzări din Europa. Wartung este un producător lider de produse chimice profesionale de întreținere si mentenanta. Producem fluide, aerosoli și lubrifianți de înaltă calitate pentru toate tipurile de companii. Produsele noastre au obținut mai multe acreditări și aprobări OEM. Din locațiile noastre internaționale și prin rețeaua extinsă de dealeri, produsele Wartung sunt furnizate în majoritatea țărilor europene. Ca răspuns la provocarea de a obține performanțe constante într-un context de reglementări mai restrictive, tot mai mulți profesioniști aleg Wartung pentru operațiunile lor de curățare și întreținere.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica la unul din joburile companiei!

loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!