Agent colectare preturi in Bucureşti Sectorul 2

Vei merge pe teren, la magazinele stabilite si vei prelua informatii despre preturile si produsele comercializate de acestea. La final, vei descarca si raporta informatiile in format electronic. Avem nevoie de energia, deschiderea si dorinta ta de nou in echipa noastra! Postul implica in medie de 80% din timp deplasari in Bucuresti la magazinele concurente! Daca-ti place sa fii mereu in miscare, sa cunosti medii noi si sa fii la curent cu informatiile din piata (produse, preturi), te asteptam in echipa monitorizare preturi! Tichete de masa, decontare transport, formare la locul de munca, abonament medical, loc de munca stabil, contract pe perioada nederminata

Despre companie

Lantul de hipermarketuri Cora apartine grupului international Louis Delhaize. In prezent, in lume exista peste 70 de hipermarketuri Cora: in Franta, Belgia si Romania. In Romania, Cora a deschis pana in prezent 11 magazine. Compania noastra pune accentul pe calitatea serviciilor si a produselor oferite, prin urmare investeste in dezvoltarea angajatilor sai. Ii asteptam sa se alature echipei noastre pe toti cei care doresc sã-si construiascã o carierã, intr-un mediu de lucru profesionist, cu posibilitãti de promovare!

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!