Locuri de muncă și angajări in Oradea

Am gasit 28 joburi disponibile pentru tine. Aplica cu CV-ul tau.
Mega Image
Oradea
Vânzări Vanzari
Forma colaborareAngajat;
• Experienţă Minimă: an • Tip job: Full-Time
Celestica
Oradea
Economic Vanzari
Forma colaborareAngajat;
• Experienţă Minimă: an • Tip job: Full-Time
Sales Consulting
Oradea
Vânzări Vanzari
Forma colaborareAngajat;
• Experienţă Minimă: an • Tip job: Full-Time

Locuri de muncă si oferte de angajări în Oradea

Oradea este un oraș care a înflorit în ultimii ani. Situat aproape de granița de vest a țării, Oradea a devenit un hub principal de business, infrastructură de transport și administrativ, fiind cel mai mare oraș din regiunea Crișana. Locurile de muncă în Oradea sunt variate, în concordanță cu numărul și varietatea operatorilor economici prezenți aici. Îți poți găsi un job în aproape orice domeniu, fie că ai experiență fie că nu, iar salariile sunt pe măsură.

Orașul de care cetățenii sunt mulțumiți

Oradea este unul dintre puținele orașe din țară de care majoritatea cetățenilor sunt mulțumiți. Peste 82% dintre locuitorii de aici se declară satisfăcuți de nivelul serviciilor din transport. Serviciile de sănătate sunt apreciate de 67% dintre orădeni, iar pentru facilitățile și activitățile culturale prezente în urbe își dau acordul 85% dintre aceștia.

Nici siguranța pe care o resimte cetățeanul orașului în spațiile publice nu este la un nivel inferior: 86% dintre orădeni apreciază faptul că pot merge în spațiile publice fără să se simtă amenințată. Niveluri mari de satisfacție a populației, de peste 70%, se mai înregistrează și cu privire la starea clădirilor, a străzilor și a implicării în stoparea fenomenului de încălzire globală. Așadar, ai toate șansele ca în orașul de pe Crișul Repede să ai parte de o viață satisfăcătoare.

Cu privire la oportunitățile de relaxare, în Oradea ai parte de numeroase locuri în care să îți petreci timpul liber. Îți stau la dispoziție douăsprezece parcuri de dimensiuni considerabile, iar dacă vrei să ieși la promenadă, o poți face în cele opt zone amenajate special pentru astfel de activități; vei rămâne impresionat de Splaiul Crișanei, unde poți găsi foarte multe oportunități pentru distracție.

Angajări în Oradea disponibile pentru oricine

Dacă îți dorești să te stabilești în zona de vest a țării, Oradea ar trebui să fie printre primele tale opțiuni. Aici vei găsi joburi în domenii variate, în funcție de nivelul tău de calificare și de disponibilitatea orară. Ofertele încep de la joburi pentru persoane fără calificare, în domeniul construcțiilor, și merg până la specialiști în marketing sau în resurse umane.

O categorie aparte o constituie joburile în domeniul turismului. La 10 kilometri de Oradea se află două stațiuni balneoclimaterice importante, Băile Felix și Băile 1 mai, astfel încât aici, dar și la hotelurile din oraș, se caută întotdeauna angajați, chiar pentru ocuparea de locuri de muncă în Oradea fără experiență. Ofertele specifice HoReCa includ bucătari, ospătari, barmani, recepționeri, casieri sau cameriste. Pentru multe din aceste calificări, Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă Bihor (AJOFM) oferă și programe de formare profesională, la nivel de inițiere, calificare sau specializare.

O altă categorie foarte căutată în Oradea o reprezintă cea a lucrătorilor în domeniul serviciilor auto: șoferi, mecanici sau curieri. Sectorul industrial dar și cel al serviciilor, dezvoltate rapid în ultimii ani, se află într-un deficit de forță de muncă, așa că un permis de conducere categoria B este un avantaj considerabil. Șanse mai multe ai pentru categoriile de profesionist – C, C+E, D, D+E.

Chiar dacă ești în căutare de joburi part time în Oradea, oferta variată nu te va dezamăgi. Pentru acestea, însă, trebuie să negociezi cu angajatorul un program de lucru flexibil, care să îți poată oferi timpul necesar pentru desfășurarea celorlalte activități.

Salarii pe măsura dezvoltării orașului

Nivelul de dezvoltare al Oradiei aduce cu sine și salarii la un nivel destul de mare. Perspectivele de creștere salarială sunt, și ele, la un nivel foarte ridicat. Acest lucru se datorează creșterii economice accelerate, precum și investițiilor străine de aici.

Deficitul de forță de muncă la nivelul Zonei Metropolitane Oradea este de aproximativ 3000 de locuri de muncă. Angajatorii sunt, astfel, mereu în căutare de forță de muncă, indiferent de domeniul de activitate. Cu alte cuvinte, este foarte simplu să găsește oferte de muncă în Oradea. Iar mediul de afaceri, care este în plină dezvoltare, cu siguranță va aduce noi locuri de muncă pe piața orădeană.

Transportul, comerțul și construcțiile domeniile cu cele mai multe angajări

Dacă te întrebi ce angajări se fac în Oradea, răspunsul este simplu: în orice domeniu. Însă, industriile dominante sunt cel al transportului, cu peste 5000 de angajați, construcțiile, cu peste 3000 de angajați și comerțul unde activează peste 2000 de angajați. Având în vedere că este un oraș de graniță, transportul de mărfuri este la mare căutare. De asemenea, dezvoltarea orașului a dus la construcții noi, care au venit și cu un val de angajări în Oradea. Iar comerțul, care a înflorit încă de dinainte de Revoluție, dată fiind proximitatea de Ungaria, este un alt domeniu în care poți lucra, fie că alegi un lanț mare de magazine sau micile business-uri.

Fabricarea încălțămintei este ramură industrială în care găsești cu ușurință joburi în Oradea. Companii precum Bihore, Rufind și Lake Quality Shoes sunt mereu în căutare de specialiști în domeniu. De asemenea, companii precum Phinheung Electronics, Guenther și Plexus Services caută și ei specialiști în fabricarea subansamblurilor electronice. Iar IT-iștii au și ei loc pe piața muncii în Oradea la companii precum Qubiz, Brillio sau Paymo.

Oradea este un oraș în plină dezvoltare economică. Autoritățile locale țin pasul cu vremurile și implementează politici de transparență și mediu pentru ale face viața mai ușoară orădenilor dar și investitorilor. Astfel, se poate spune că în acest oraș calitatea vieții este crescută. Iar atunci când vine vorba de locuri de muncă, tot ce trebuie să faci este să îți alegi site-ul cu cele mai bune oferte pentru tine și care îți oferă cele mai multe instrumente pentru a găsi jobul visurilor tale.

Căutarea de joburi în Oradea poți să o faci cu ușurință online, ca în toate orașele mari din țară. Portalul de locuri de muncă MyNextJob oferă filtre pentru categoriile de locuri de muncă, vechime, tipuri de colaborare, studii dar și salariu, ceea ce te ajută foarte mult. Prin urmare, poți să îți găsești mai ușor un job în acest oraș. În plus, ai un ghid al candidatului care te va ajuta la fiecare pas al creării CV-ului precum și blogul care îți stă la dispoziție cu informații despre piața muncii.

Partener Goodjobs

Încă nu ai găsit ceea ce cauți? Hai pe GoodJobs, partenerul oficial al Mynextjob și vei găsi cu siguranță locul de muncă dorit in Romania si strainatate.

loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!