Agent de procesare comenzi online in Bucureşti Sectorul 5

Dorim sa ne extindem echipa de vanzari online si cautam personal cu experienta in operarea platformei eMAG marketplace. Candidatii trebuie sa stie de asemenea sa foloseasca un program de facturare si sa aiba experienta in procesarea comenzilor online. Dupa procesarea comenzilor acestea trebuie ambalate si expediate.
Programul de lucru: luni - vineri, 9.30-18.00 (cu pauza de 30 de minute inclusa in program).
Locul de munca se afla in zona Panduri - Cotroceni. Repere: Academia Militara, Digi 24, Carrefour Market Razoare.
Mijloace de transport in comun cu statii in apropiere: 1, 8, 10, 11, 25, 47, 122, 126, 136, 137, 138, 168, 196, 226, 268, 368, 385, 668. 
Cea mai apropiata statie de metrou este Eroilor.
Pentru programarea la interviu, va rugam frumos sa ne trimiteti CV-ul dvs. aplicand la anuntul de pe platforma www.mynextjob.ro  Trimiterea CV-ului se poate face si prin email, la adresa office (at) pro-data . ro

 

Despre companie

Firma noastra importa si distribuie hartie foto inkjet si laser, folii magnetice, etichete foto, discuri blank si accesorii pentru ele, alimentatoare si incarcatoare, cartuse de cerneala si toner pentru imprimante si copiatoare, localizatoare GPS. Un segment aparte al afacerii noastre este reprezentat de importul si distributia echipamentelor pentru gimnastica (ritmica) si dans (in special pentru balet)

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!