AGENT TRANSPORTURI in Târgovişte

Candidatul ideal: • Comunicare: sunteţi capabil/ă să comunicaţi clar şi concis, atât în scris cât şi verbal, şi recunoşti faptul că pentru o bună comunicare trebuie să ştiţi să ascultaţi şi să extrageţi informaţia necesară. • Orientare spre rezolvarea problemelor: sunteţi capabil/ă de a identifica şi analiza o problemă existentă/potenţială şi găsiti soluţii potrivite pentru fiecare situaţie în parte. • Încredere: Vă cunoaşteţi punctele tari şi ştiţi de ce sunteţi capabil şi ce puteţi realiza. • Flexibilitate: vă adaptaţi uşor în funcţie de situaţie şi sunteţi deschis către noi idei şi persoane. • Energetic/ă: vă place să munciţi şi sunteţi dispus/ă să investiţi timp şi efort pentru a vă atinge obiectivele. • Lucrul in echipă: vă place lucrul în echipă şi de asemena puteţi lucra indiviual DESCRIERE JOB Configurarea cea mai eficientã a traseelor/curselor de distribuţie, pentru mijloacele de transport închiriate. Informarea imediatã a agenţilor de vânzãri şi a celorlalte compartimente ale societaţii cu privire la cursele configurate; Configurarea curselor pentru achizitiile interne Evidenţa zilnicã a livrãrilor cãtre clienţii reţele de super şi hypermarket-uri de profil; Verificarea diurnelor pentru conducatorii angajati in curse si decontarea acestora Verificarea foilor de parcurs ale conducatorilor auto Evidenta auto in platforma NEXUS Evidenta facturilor de reparatii in platforma CHARISMA; Se ocupa de preluarea / predarea autoturismelor de la / catre agentii de vanzari Raspunde de descarcarea cardurilor tahograf ale conducatorilor auto precum si descarcarea aparatelor tahograf ale autocamioanelor. Se ocupa de configurarea curselor retur pentru masinile din zonele : Oltenia, Dobrogea si Muntenia

Despre companie

Regata SRL cu o experienta de peste 27 de ani pe piata din Romania, in domeniul comercializarii materialelor de constructii, de amenajari interioare, sanitare, termice, electrice si pentru gradina, la care apeleaza persoane de toate varstele, clasele sociale, care au sau nu cunostinte de specialitate in domeniu. In decursul anilor, s-a dezvoltat in mod continuu, business-ul a fost consolidat, relatiile cu principalii producatori din tara si din strainatate au fost consolidate, iar prezenta in mediul online este garantata la adresa https://www.regata.ro/. Cu o flota proprie si cu peste 40000 de metri patrati de depozite cu stocuri permanente si sute de agenti de vanzari profesionisti, Regata poate fi considerata cea mai ampla retea de distributie cu acoperire nationala, a carei misiune este sa faca parte din casa si din viata oamenilor, oferindu-le totul in materie de constructii pentru interior si exterior, de cea mai buna calitate.

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!