Locuri de muncă și angajări in Galaţi

Am gasit 14 joburi disponibile pentru tine. Aplica cu CV-ul tau.
Damen
Galaţi
Crewing Navală
Forma colaborareAngajat;
• Experienţă Minimă: an • Tip job: Full-Time

Cauți angajări în Galați? Iată ce găsești!

Orașul de pe malul Dunării este un adevărat hub economic local. Datorită investițiilor străine dar și locale în oraș, acum poți găsi locuri de muncă în Galați, indiferent de domeniul în care activezi. Nu trebuie să fii neapărat pregătit pentru a lucra pe șantierul naval, deoarece orașul oferă și alte oportunități celor interesați să muncească.

Ce joburi în Galați găsești?

Parcul industrial din Galați este complex și divers. Pe lângă combinatul siderurgic Liberty, care este într-adevăr cel mai mare angajator local și șantierul naval Damen, în Galați există alți 43.000 de agenți economici. Iar anunțurile lor de angajări în Galați le poți găsi pe MyNextJob. Zilnic, sunt postate zeci de oferte de locuri de muncă. Astfel, fie că vrei să lucrezi în parcul IT al Galațiului sau în comerț, poți găsi oricând un post disponibil.

Aplică acum pentru locuri de muncă în Galați

Pe MyNextJob poți să îți găsești următorul loc de muncă în funcție de calificare, tipul de contract, studiile pe care le ai, salariul pe care ți-l dorești și domeniul în care vrei să activezi. Între zeci de anunțuri de joburi în Galați postate zilnic, poți să găsești mai ușor postul care ți se potrivește. Creează-ți gratuit CV-ul și apoi aplică la joburile care îți plac. Este nevoie doar de câteva click-uri pentru a aplica la un loc de muncă pe platforma MyNextJob, deoarece întregul proces este simplificat pentru a-ți veni în ajutor.

loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!