Agent Vanzari in Bacãu, Judetul Bacau

SC.Anielo&Mario Co Srl avand sediul in Bacau,cu peste 15 ani vechime in distributia si productia de echipamente si detergenti pentru spalatorii auto,angajeaza agent vanzari pentru zona Moldova. Cerinte: Studii medii finalizate Permis de conducere cat. B .(experiență de condus minim 2 ani) Disponibilitate pentru activitate de teren Bune abilități de comunicare si adaptare cu potențialii clienți și cu actualii Responsabilitate fata de munca proprie si orientare spre atingerea rezultatelor stabilite cu echipa de management Experienta de minim un an in vanzari Descrierea jobului Van Sales Representative actioneaza in sensul dezvoltarii afacerii companiei cu produsele Sipom prin realizarea in aria repartizată a volumelor de vanzări si a obiectivelor de acoperire clienti, distributie produse si incasarea contravalorii facturilor. Procesul de vanzare se realizeaza cu livrarea marfii pe loc. Beneficii: Scopul nostru este să creștem împreună și de aceea îți oferim pachet salarial competitiv peste media pieței (bonusuri în functie de performantă) CV-urile se trimit aplicand la acest anunt.

Despre companie

SC.Anielo&Mario Co Srl avand sediul in Bacau,cu peste 15 ani vechime in distributia si productia de echipamente si detergenti pentru spalatorii auto

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!