Agent Vanzari in Iaşi, Cluj Napoca, Timisoara

Agentia de Publicitate Black Mars Advetising, cauta agenti de vanzari pentru orasele Iasi, Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca, Brasov, Oradea, Ploiesti, Vaslui, Barlad, Piatra Neamt etc. Se accepta orice oras cu potential de dezvoltare a activitatii pe partea de Management Platforme Social Media (Facebook, Instagram, TikTok, Google), Video, Graphic Design, Branding si Web Design.

Cerinte:

Experienta in vanzari (productie de orice tip, horeca, industrie, farma, cabinete medicale, imobiliare etc.). Abilitati de comunicare si lucru in echipa. Capacitate de management a activitatii zilnice, time management si raportare. Capacitate de lucru remote. Spirit Antreprenorial si managerial. Capacitate de intelegere a serviciilor si produselor vandute si a realizarii de sales speach. 

Despre companie

Agentie de Publicitate specializata in Social Media (Facebook, Instagram, TikTok, Google), Video, Graphic Design, Branding si Web Design.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!