AREA SALES MANAGER in România

=Dimax International Poland angajeaza b2b sales manager (AREA SALES MANAGER) in Bucuresti cu program Full-Time, experiența minimă recomandată este de 5 ani. Salariul este Negociabil. Locul de munca este incadrat in departamentul Distributie iar industria jobului este Electro-Mecanica.

 

 

CANDIDATUL IDEAL:

- Absolvent de studii superioare (domeniul tehnic);

- Cunostinte avansate de vanzari pe canalul traditional si modern , foarte bun cunoscator al distribuitorilor din regiunea arondata;

- Experienta in vanzari  b2B minim 3 sau  ani intr-o pozitie similara;

- Experienta in categoria vanzari generatoare/echipamente electrice va fi un avantaj;

- Competente in luarea deciziilor si asumarea responsabilitatilor;

- Capacitati de analiza si sinteza;

- Abilitati excelente de vanzare si negociere;

- Capacitate de relationare,comunicare si planificare;

- Operare PC(Microsoft Office)nivel mediu;

- Carnet de conducere categoria B .

- Limbi:  engleza  si /sau bulgara

Descrierea jobului

- Administreaza portofoliu de clientii, colaboreaza cu echipa de vanzari a distribuitorului , in acord cu politicile si obiectivele companiei;- Asigura indeplinirea obiectivelor de sales si cash flow (incasare creante);- Identifica oportunitatile de dezvoltare a zonei ,propune planuri si bugete,monitorizeaza concurenta;- Aloca targetul lunar,pe judete/distribuitori la nivel valoric/categorie/sku;- Controleaza si raspunde de incadrarea in bugetul de cheltuieli alocat;

Descrierea companiei

Dimax International Poland este producatorul de generatoare electrice si echipamente gradinarit  Konner Sohnen Germnay, care se dezvolta foarte dinamic in Romania si  Bulgaria.

Baza reușitei noastre este o echipă internationala  cu un angajament real, orientată către comunicare optimă și dezvoltare continuă, scopul nostru fiind acela de a avea clienți mulțumiți.

Te invităm să ni te alături și să fii parte din succesul nostru!

 

 

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!