Asistent/ă vânzări in Bucureşti Sectorul 6, Galaţi, Brãila

Pentru filiala din Militari Shopping Center: B-dul. Iuliu Maniu, nr. 546-560, Shopping Centre Militari, Sector 6 , Bucuresti‚ căutăm un/o Asistent/ă vânzări. (full time)

Provocat ca angajat:

La noi, toți membrii echipei sunt implicați în activitățile din magazin – de la angajații în pregătire, până la directorul de magazin: vânzare activă și consilierea clienților, proceduri la casă, preluarea mărfii și expunerea ei la raftAsigurarea respectării garanției de serviceRealizarea prezentării corespunzătoare a mărfii și implicare în menținerea ordinii și curățeniei în magazinTrebuie să fii în formă – suntem permanent în mișcare

Apreciat ca om:

ești o persoană deschisă și amabilă, cu o slăbiciune pentru pantofireprezintă un avantaj dacă ai experiențe anterioare în vânzări, turism sau gastronomieiți face plăcere să consiliezi clienții și să vinziești orientat către service și ești proactivești dedicat muncii și deschis spre a învăța lucruri noiești flexibil și ne putem baza pe tine în cadrul orelor de funcționare ale magazinului

Ofertă:

Pentru această poziție iți oferim, pe lângă salariul de bază și bonuri de masă, în cadrul unui contract de muncă cu normă întreagă și program de lucru diferit/pe ture, și alte beneficii atractive precum: comision din vânzări, bonusuri și bugete de echipă, echipament de lucru constând în 3 perechi de încălțăminte pe an, un abonament medical la o rețea de clinici private și un loc de muncă sigur într-o companie internațională de succes. Dacă te regăsești în profilul descris și îți dorești să devii parte a familiei Deichmann, trimite-ne CV-ul tău acum! Ne dorim să te cunoaștem!

Cod anunț:

RO-F011-2020-021294

Contact:

Raican Mariana, Sef de Magazin

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!