Asistent medical generalist in Bucuresti

 

Candidatul ideal

 

Absolvent Liceu Sanitar, Scoala Sanitara cu calificare dе Asistent Medical Generalist sau absolvent dе Scoala Postliceala dе Asistenti Medicali.
Asistent medical cu experienta dе lucru in punct recoltare analize medicale (exsudat nazofaringian, analize de sange, etc.), sau
Asistent medical fara experienta cu deschiderea si dorinta dе a invata procedurile dе recoltare analize sange/exudat.

 

Descrierea jobului

 

- Se solicita cunoasterea de catre asistentul medical a procedurilor dupa care se efectueaza recoltari analize medicale de laborator (sange , urina, exudat nazofaringian), cunoasterea procedurilor si manevrelor de acordare a primului ajutor, insusirea si stapinirea tehnicii de efectuare a injectiei intramusculara sau intravenoasa, cutanat, subcutanat, montarea unei perfuzii, extragere fire, tratamente, pansamente. Cunoasterea modului de lucru cu aparat EKG, EEG, HOLTER TA / EKG, DEFIBRILATOR, ECHIPAMENT OXIGEN, are cunostinte necesare pentru efectuarea operatiunii de sterilizare a instrumentarului de lucru.
- Abilitati de comunicare, atitudine pozitiva, promptitudine in realizarea sarcinilor, seriozitate si responsabilitate, abilitati de munca in echipa.
- Cunostinte PC

Experienta in recoltarea de exsudat nazofaringian pentru testul RT-PCR constituie un avantaj!

Documente:
- Certificatul de membru (original);
- Avizul anual eliberat de OAMGMAMR
- Polița de asigurare de răspundere civilă pentru greșeli în activitatea profesională ("asigurare malpraxis"), valabilă pentru perioada 1 ianuarie – 31 decembrie a anului pentru care se eliberează avizul (original și copie).

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!