Asistenti Medicali Germania in Germania

 

Descriere Asistenti Medicali Germania Wiefelstede

 

Locurile de munca sunt in camine de batrani din nordul Germaniei.

 

Activitatea dumneavoastra consta in identificarea problemelor de îngrijire curentă în funcţie de nevoi.
Stabilirea priorităţilor, elaborarea şi implementarea planului activităţilor de îngrijire ale pacientului conform rolului autonom şi delegat.
Asigură şi participă la îngrijiri generale pentru toaletă, schimbarea poziţiei în pat, dezbrăcarea şi îmbrăcarea, servirea la pat, schimbarea lenjeriei ori de cate ori este nevoie.
Supravegherea comportamentului pacientului.
Participarea la vizita și contravizita medicală notând recomandările făcute de către medic în caietul de vizită al secţiei/compartimentului cu privire la îngrijiri medicale.
Informarea medicului curant /medic de gardă despre modificarea stării pacientului ori de câte ori este nevoie.

 

Salariul incepe de la 2.360,00 Euro ,la care se adauga urmatoarele sporuri:
-Pentru zilele sambata de la ora 13:00 – 21:00 se adauga spor de 25%
-Pentru zilele de duminica se adauga spor de 35%
-Pentru zile de sarbatoare se adauga spor de 100%
-Spor de noapte de la ora 21:00 – 06:00 se adauga spor de 25%
Sporurile se raporteaza la 13,50€ pe ora

 

Se lucreaza 5 zile pe saptamana, 174 ore pe luna.
In functie de regiune, pretul cazarii difera. Intre 270 si 380 de Euro. Cazarea este in apropierea caminelor de batrani.
Contract de munca nelimitat, direct la angajator, plata tuturor asigurarilor sociale si de sanatate.
Asigurare medicala DAK.
Nu se platesc taxe sau comisioane.
Suport de integrare gratuit.

 

Cerinte:
Diploma de Asistent Medical Generalist
Limba Germana A2

 

Despre companie

MEDIALJOB cu sediul in Germania,Essen,se bucura de o experienta bogata pe piata germana , in domeniul hotelier-gastronomic si domeniul medical-sanatate,oferindu-le clientilor sai servicii de consultanta in activitatile de management startegic si resurse umane.Pentru a raspunde cerintelor clientilor sai,MEDIALJOB selectioneaza personal hotelier (ospatari, bucatari,ajutor de bucatari si cameriste) si personal medical( asistenti medicali generalisti,ingrijitori persoane varstnice,inclusiv sistem 24 ore) Apeland la noi,aveti garantia unor servicii de calitate, orientate spre nevoile dumneavoastra, avand implicit ca scop final indeplinirea cerintelor clientilor nostri. Satisfactia si motivatia candidatilor sunt extrem de importante pentru succesul nostru. Iti cauti un loc de munca? Vrei sa evoluezi spre un loc de munca mai bun? Trimite-ne Cv-ul tau si noi te sprijinim in gasirea locului de munca ideal . Ce oferim: consultanta gratuita pentru potentialii candidati siguranta si seriozitate in oferirea unui loc de munca,fara a percepe nici un fel de comision legatura directa cu angajatorul-dupa selectare garatam angajarea cu un contract de munca conform legislatiei germane si salarii atractive.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!