CONSILIER VANZARI in Bucureşti Sectorul 1

Cerinte:

 - Personalitate placuta cu excelente abilitati de comunicare si relationare, orientare catre client;

- Persoana entuziasta, pasionata de fashion, prezenta agreabila, atitudine pozitiva si proactiva;

- Disponibilitate pentru un program flexibil, in ture , lucru in zilele de week-end;

 

Descrierea jobului:

Asigura consultanta clientilor cu privire la produsele din magazin; Pastreaza in permanenta o atitudine profesionista, prietenoasa, dar totodata plina de respect fata de clientii magazinului; Tine in permanenta evidenta solicitarilor clientilor, atat cu privire la produse, cat si la servicii sau orice alte observatii/recomandari pe care le comunica superiorului; Are o atitudine proactiva, venind in intampinarea clientilor prin intrebari aditionale, sugestii/recomandari legate de produse si servicii; Aranjarea produselor din magazin in conformitate cu standardele companiei; Participa la realizarea inventarelor; Participa ori de cate ori este nevoie la receptia marfii, etichetarea si aranjarea produselor la raft; Pastreaza in bune conditii bunurile companiei care ii sunt incredintate spre folosinta, cu respectarea procedurilor interne. Utilizarea casei de marcat Incasarea vanzarilor (cash/carte credit);

 

Daca iti doresti sa faci parte dintr-o echipa tanara si competitiva, nu ezita sa ne trimiti CV-ul tau, urmand sa ne cunoatem in cadrul unui interviu.

 

Te asteptam in echipa LOVA BOUTIQUE!

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!